Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Üzenetben vagy az idővonalan...

Üzenetben vagy az idővonalan kívánják neki boldog szülinapot?

Figyelt kérdés

A sraccal egy suliba járunk, 2 evvel idosebb es neha szokott jonni edzesre.

Élőben nem beszélgetek vele, ezert gondoltam arra, hogy Facebookon irok neki.

Szerintetek üzenetben vagy az idővonalan lenne jobb irni neki?

( ha üzenetben írnék neki, akkor sem kezdenek el vele dumálni, ha csak nem kezdeményez)

Kort es nemet legyazi írjatok :)

Ha lehet indoklást is legyszi :)

16/L

2016. febr. 17. 16:43
 1/7 anonim válasza:

Én üzenetben írnék neki. Azért mert az sokkal személyesebb,mint üzenőfalon, mert ott felköszöntik vagy 100-an(olyanok is többek között, akik "csak úgy az ismerősei"-tehát alig beszélnek), na meg ezt pont emiatt könnyebben észreveszi.

Kivéve, ha továbbra is meg akarod tartani ezen a szinten a "kapcsolatotokat", akkor nyugodtan írj üzenőfalra.

22/N

2016. febr. 17. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Az üzenet az figyelemfelkeltőbb.
2016. febr. 17. 17:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Szerintetek egy sima [ :) ] smile elég a végére?

Vagy mást? :D

2016. febr. 17. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
elég. én is úgy szoktam egyébként. a közelebbi ismerőseimnek írok üzenetben, akiknek meg csak úgy protokoláris szinten, annak írok a falára...van, akit meg sehogy sem :D
2016. febr. 17. 20:29
 5/7 San Bernardo válasza:
Az üzenet figyelemfelkeltőbb, és árnyalatnyival bizalmasabb is. Kicsit többet mond, mint az idővonal. Az idővonal nyilvános, mindenki más látja, az üzenetet pedig ő. Az üzenettel azt kommunikálod, hogy fontosabb számodra mint általában a több száz (ezer) ismerősöd, de azért nem tolakodó. Az üzenetben véletlen kicsit személyes dolgot is elrejthetsz, az idővonalon sablonos dolgok jelennek meg, és ott lehet, hogy te leszel egy a százból, az üzenet közelebbit jelen. Mérlegeld.
2016. febr. 18. 10:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha nem vagytok beszélőviszonyban, akkor mi a frászért akarsz neki boldog születésnapot kívánni?

persze, értem én...

33N

2016. febr. 18. 13:45
 7/7 A kérdező kommentje:
6. "Persze, ertem en..." -> kifejtened?
2016. febr. 18. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!