Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hány éves korától viheti el a...

Hány éves korától viheti el a különélő szülő a gyereket? Milyen esetben nem viheti el?

Figyelt kérdés
Nos nem vesz részt az életünkben meg nemis vett részt 2,5 honapot éltünk eggyütt de azt sem egyszerre . Sajnos ő nagyon rossz ember és rossz életet él . Ezért muszály volt a gyerek közeléből eltávolítani
2019. dec. 26. 20:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Már megtettem utolso csak húzódik az ügy mert a drága apuka nem hajlandó normális papirokat visszaküldeni a birosàgra! Kézzel irottat küldött vissza amit elutasítottak . Nem vagyok ártatlan mert hittem egy hazug embernek.na mindegy ez hosszu történet. Jogról beszéltek ? Ahhoz nem ember hogy Karácsonyra vegyen ajándékot és elhozza ??? Egy fillérrel nem segíti a gyerekét. Nem tudtam hogy alkoholista igen ezzel is átvágott !!

Ezzel a dologgal csak a gyerekmnek akarok jot hogy ne vihesse el egy alkoholista agresszív ember mi jot tudna neki adni? Én megvédeni akarom a gyerekem higy se lelkileg se fizikailag ne sérüljön .

2019. dec. 27. 07:21
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Te 2 hét után estél teherbe tőle, hogy ilyeneket nem vettél észre? Szép vagy te is!
2019. dec. 27. 08:55
 13/15 anonim ***** válasza:
82%
Normális esetben mire egy kapcsolat eljut odáig, hogy ágyba bújunk már el kell(ene) telnie annyi időnek, hogy legalább azt észrevesszük, hogy egy alkoholistával jöttünk össze. De manapság előbb ágyba bújnak, védekezés nélkül, aztán kezdenek ismerkedni. Itt az eredmény.
2019. dec. 27. 11:23
 14/15 anonim ***** válasza:
86%
Apuka tökmindegy milyen ember, ugyanolyan joga van a gyerekéhez mint neked. És ezt bemondásra meg mert neked nem kényelmes nem fogják megszünteni. Az írásaid alapján meg te sem lehetsz éppen jó hatással a gyerekre. Szóval úgy ugrabugrálj hogy az sem kizárt hogy elveszik tőled és a te szülői jogaidat korlátozzák.
2019. dec. 27. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:
11%

Furcsállom, hogy az én hozzászólásomat (is) töröltek, de megismétlem: alig valakinek sikerült érdemben válaszolni, a többi szenteletu tökéletes és hibátlan ember meg belerúg valakibe, aki nehéz helyzetbe került, és akiről azt hiszik, hogy alattuk all.

Szánalmas.

2019. dec. 27. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!