Szerintetek milyen szülő az aki kiteszi otthonról a gyerekét mert nem dolgozik?
Szóval adott egy 20 éves srác, érettségi után elment dolgozni 1 hónapot, kirúgták majd elment gyárba, onnan meg ő lépett mert a folyamatos zaj és a kollégák kiutálták.
Szülei viszont feljelentették mert jogcím nélkül tartózkodik a házukba, egyébként a srác soha nem bulizott, prostizott, még csak semmi káros szenvedélye sincs, egyszerűen csak nem dolgozik mert egyetlen lehetősége volt a gyár , de nem bírta, nem keresi egy hely se ahová beadta az önéletrajzát. Szülei már kipakolták, ha elhagyná a házat zárat cserélnének ezért csak ül és tűr.
Szülei azt mondták nem fogják eltartani, mást sem tartanak el, oldja meg az életét és rendőrt akarnak ráhívni ha nem mozdul.
Sehova nem tud menni mert barátai sem voltak soha, nagyszülők sincsenek. Zsebében az összes vagyon 1035 forint.
Szülők teherként látják.
Megértem a szülőket.
Az én szüleim azt mondták, ha tanulok vagy dolgozok, örömmel segítenek bármiben, de azt nem fogják hagyni, hogy élősködjek rajtuk.
20/L
A szülők elvégezték a feladatukat! Nemcsak életet adtak neki,hanem felnevelték!
Mégis,meddig tartana a *felnevelés*?
Talán még 35 vagy 45 éves koráig el kellene tartani?
Napjainkra az lett a helyes cselekedet,ha a szülőt okolja a névtelen,aki a száját járhatna munkavégzés helyett.
Gondolom te vagy ez a srác.
Azt nem írtad, hogy mennyi idő után hagytad ott a gyárat, mióta nincs munkád és milyen jellegű munkát keresel jelenleg.
Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy hova van esélyük felvételt nyerni.
Nem tartom egyáltalán normálisnak ezt a fajta viselkedést a szülőktől.
De azt el tudom képzelni, hogy te nem teszel meg mindent annak érdekében, hogy el tudj helyezkedni, legalábbis a reakciójukból ítélve ezt gondolom, nem ismerem őket. Jelenleg ugyan én is munkát keresek, de elvállalok olyan alkalmi munkákat, amik a végzettségemmel összhangban vannak, addig amíg nem lesz más, nem pedig csak ülök és várom amíg visszahívnak valahonnan.
Biztos vagyok benne, hogy én se lettem volna 5 (!) évig "most ezt tanulok, azt tanulok" munkakerülő depressziós munkanélküli, ha az édesanyám anno meg meri lépni ezt.
Visszagondolva, jó nagy hülye voltam. Csak vártam a tökéletes állást, az önbizalmam pedig fokozatosan a béke feneke alá kúszott az elutasításoktól.
Tulajdonképpen ez a legjobb megoldás.
Kegyetlenül hangzik, de enélkül a büdös életben nem áll talpra egy lusta, élősködő "gyerek".
Olyan meg nincs, hogy csak a gyár van, és más semmi.
Ez nagyon úgy hangzik, hogy nem is akar dolgozni az illető.
Kismillió munkát lehetne találni, lehetne vállalkozni, pályázatokat kezelni, tanfolyamos szerződéseket kötni cégekkel, stb.
A motiváció hiánya sok szülőben kiveri a biztosítékot, érthető okból.
Humoros hogy valaki szerint ez normalis.
Rengeteg szulo gyereke drogfuggo, bunozo, lop, megis mellette van a csaladja.
Hogy lenne mar normalis, hogy 20 evesen hajlektalanna tesznek valakit a szulei, azert mert nincs munkaja?
Az hogy 18 eves kortol nagykoru valaki nem azt jelenti hogy egyrol a kettore elkoltozik otthonrol mikor az 50es emberek legnagyobb resze is alberletben el...
Nem 18 evig tart egy kapcsolat egy gyerekkel... Egy csalad nem igy mukodik, hogy 1 evvel erettsegi utan nincs munkad, akkor mesz az utcara... ez rohadtul nem normalis
Kedves kérdező! A #2-es és ac#11-es válaszoló, szívesen támogat. Kérlek add meg nekik a számlaszámod.
#2-es válasza őt is minősíti.
Aki nem dolgozik az ne is egyék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!