Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek volt öngyilkos a...

Akinek volt öngyilkos a családjában, az mondogatta előtte?

Figyelt kérdés
Tudom hogy kényes téma, de hasonló helyzetben vagyok és nagyon félek hogy el fogok veszteni valakit akit szeretek. Segítsetek azzal hogy válaszoltok nekem

2019. dec. 22. 16:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
91%

Nem ettől függ, hogy megteszi e. Van aki emlegeti, van aki nem.

[link]

2019. dec. 22. 16:34
 12/31 anonim ***** válasza:
6%
Aki mondogatja, sosem lesz az,ez csak figyelem felhívás!
2019. dec. 22. 16:43
 13/31 anonim ***** válasza:
7%
Beugrik a Dunába.És az anyjával él? Szerintem gyáva ahhoz hogy megtegye úgyhogy ne aggódj.Hagyd figyelmen kívül,ez a legjobb amit tehetsz.
2019. dec. 22. 16:45
 14/31 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Nekem a keresztapukám mindig mondta, hogy ő bizony nem éli meg a 40 évet. 38 évesen felakasztotta magát...

2019. dec. 22. 16:50
 15/31 anonim ***** válasza:
64%

Nagyapám felakasztotta magát. Soha egy fél szóval sem utalt rá, hogy öngyilkos akarna lenni..

Anyám állandóan mondogatja, de gyáva megtenni, csak figyelemre vágyik

2019. dec. 22. 17:04
 16/31 anonim ***** válasza:
62%

Csak kísérlet maradt, de egyszer sem mondta. Két kísérlet volt, járt pszichiáterhez, és még a pszichiáter sem szúrta ki, hogy újra meg fogja próbálni.

Évekkel ezelőtt volt, azóta jól van, de nagyon nehéz így, mert akkor sem volt semmi előjele... még "szerencsésebb", ha van, akkor legalább lehet mit tenni.

Amúgy szerintem aki mondogatja, az pont, hogy nem gondolja komolyan, csak fel akarja magára hívni a figyelmet.

2019. dec. 22. 17:05
 17/31 anonim ***** válasza:
86%

Az egy régi alaptalan tévhit, hogy aki beszél róla az nem teszi meg.

Hagy idézzem:

"Tíz emberből, akik öngyilkosságot követnek el, nyolc beszél a szándékáról."

[link]

2019. dec. 22. 17:08
 18/31 anonim ***** válasza:
17%
Kíváncsi lennék ki az a kretén, aki minden választ lepontoz. 😀
2019. dec. 22. 17:18
 19/31 anonim ***** válasza:
20%
Vagy tudomásul veszi a betegségét és hagyja magát orvoshoz kísérni és szedi is a gyógyszert, plusz elmegy terápiára, vagy nem, ez utóbbi esetben nem tudsz mit tenni, kívülesik a hatáskörödön, el kell engedni. Akarata ellenére nem tudod megmenteni, viszont ha beleegyezik, pszichiáterhez kell vinned. Lelkiismeret-furdalásod ne legyen, csodát tenni nem tudsz.
2019. dec. 22. 17:20
 20/31 anonim ***** válasza:
91%
"Aki mondogatja, sosem lesz az,ez csak figyelem felhívás!" Hát a szomszédom mondogatta. Kifeküdt a vonat elé, leszedte a fejét a mozdony. Úgyhogy de, az is megteszi aki mondogatja.
2019. dec. 22. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!