Ilyenkor miért nem keresik meg és vonják felelősségre a felelősöket? (orvosok, bírók, pszichológusok hibáztak? )
"Az anyukát majdnem megölte 3 éve most még is oda engedte felügyelet nélkül a gyerekeit, a férfi bizonyára egy igazi örült volt, aki eltutdta hitetni, hogy vele minden ok."
Ha az anya nem adja oda a gyereket láthatásra, simán elveszik tőle, és a férfinál helyezik el...
Azt mondjuk én se értem, a sitten miért látogatta.
"Az anyukát majdnem megölte 3 éve most még is oda engedte felügyelet nélkül a gyerekeit"
Szerinted tehetett mást az anyuka? Amikor itt a gyk-n is van hasonló kérdés, hogy ilyen meg olyan idióta, mentális beteg, alkesz, stb. apához köteles-e odaengedni hét végére a gyereket, akkor kb. mindenki egy emberként támad a kérdezőre, hogy ő ne bírálja felül a határozatot, és köteles. (Aztán pl. ilyen lehet belőle.)
Megjött a férfi családja és lepontoznak mindenkit, vagy mivan itt? :D
Kíváncsi vagyok most is 5 évet kap-e, aminél 3 után szabadul, vagy "kap egy kis szigort" és őnagyságának 10 év? Nem hiszem hogy életfogytiglant kapna, bármennyire is megérdemelné, mert a bíróink és törvényeink ugyanolyan rosszak, mint a gyilkosok. Szinte már őket támogatják.
' Az eljárásban az anya H. mellett állt ki és kérte, hogy ne szüntessék meg férje felügyeleti jogát. '
Azért ezt a cikket is érdemes elolvasni.
Nyilván elmebeteg volt a férfi és elítélem, de az az anya,aki a kalapácsos gyilkossági kísérlete után még látogatja a börtönben és támogatja a láthatást, az sem tiszta fejjel gondolkodott és még a gyerekeit is veszélyeztette. Eltöri a fejemen a kalapácsot, megkésel és én ennek ellenére még támogatom a láthatást? Ha kiállt volna magáért és még távoltartást is kért volna, akkor talán nem történik meg ez a tragédia. Az eddigi cikkek alapján ő inkább támogatta a férjét sajnos...
13# öngyilkos lett, úgyhogy börtönbe már nem megy.
14# az a baj, hogy még az ilyen súlyosan bántalmazó kapcsolatban élő nők is valamiért ragaszkodnak a párjukhoz és mindent elnéznek nekik. Pont ezért kéne valami épkézláb gyerekvédelem, hogy az ilyenek ne fordulhassanak elő. Anyuka bizonygassa csak, hogy jó ember, de a bíróság /gyámügy ne engedje a felügyelet nélküli láthatást. Sajnos mindig a szülőknek vannak jogaik és a gyerekeknek kevésbé.
Ha egy agresszív állat az apa és anya elvan mellette, akkor a gyerekek kerülnek veszélybe és tényleg nincs, aki megvédené őket. Senkire nem számíthatnak, csak a szerencse kérdése, hogy nem történik több ilyen eset, mert sajnos sok ilyen család van még
Ne rúgjunk bele még jobban az anyába, két gyerekét elvesztette, ne bántsuk.
A bántalmazó általában képes teljesen átmosni a párja agyát, hasonlóan a szektákhoz, idő kell, amíg ezt leküzdi az anya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!