Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok, ha a 17...

Hogy reagálnátok, ha a 17 éves lányotok elmondaná, hogy biszexuális?

Figyelt kérdés
2019. dec. 14. 10:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
6%
Még fiatal,csupán kíváncsi.Idővel helyrejön.
2019. dec. 14. 11:54
 12/30 anonim ***** válasza:
76%
#9 miért lenne egyszerűbb? miért lenne boldogabb? saját tapasztalat? vagy a szomszédé?
2019. dec. 14. 12:09
 13/30 anonim ***** válasza:
86%

"megpróbálnám meggyőzni mennyivel egyszerűbb és boldogabb élete lesz ha ellenkező neműt választ."

Ennek kb. annyi értelme lenne, mint a hetero lányodat rábeszélni, hogy ne Pistikével járjon, akibe szerelmes, hanem Lajoskával, mert vele biztos boldogabb lesz.

2019. dec. 14. 12:14
 14/30 anonim ***** válasza:
74%
#4 nem rontottad el sehol. ezt egy szülő nem tudja befolyásolni
2019. dec. 14. 12:18
 15/30 anonim ***** válasza:
87%
"És van valaki, akik tetszik? Ha bármi kérdésed vagy problémád van, nyugodtan gyere, és segítek!"
2019. dec. 14. 12:24
 16/30 anonymousreview60 ***** válasza:
90%

"Kívánom, hogy megtaláld a társad. Legyen az nő vagy férfi."

"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra." (Woody Allen?)

2019. dec. 14. 12:27
 17/30 anonim válasza:
85%

Nem tudok egyetérteni azzal a tanáccsal, hogy semlegesen kellene reagálni erre az információra. A mondanivalóját értem, miszerint semmi gond vagy probléma nincs ezzel, s nem kellene "nagy ügy"-nek lennie, ugyanakkor a gyerek számára biztosak lehetünk benne, hogy mégis az. Nem lehetett neki könnyű oda állni édesanya elé, és elmondani ezt a számára igenis nagyon fontos dolgot.

Én ezt fejben tartva fordulnék a gyerekemhez.

2019. dec. 14. 12:27
 18/30 anonim válasza:
81%

Én örülnék, hogy ilyen a kapcsolatom vele, hogy ilyesmit el mer nekem mondani.

Az, hogy melyik nemet szereti, teljesen mellékes. Nem az fogja meghatározni a boldogságát, hogy férfival vagy nővel fogja összekötni az életét, hanem az adott személlyel való összhang!

Csak azért ne legyen valaki "hetero", mert fél attól, hogy mások mit szólnának ahhoz, hogy ő a saját nemét (is) szereti. Akkor sosem tudna boldog lenni.

És végső soron joga van ahhoz, hogy ebben a témában önző legyen, hiszen itt nem a szomszéd, nem is az én boldogságom a tét, hanem a sajátja!

Továbbá még segítenék is neki ezt az egészet elfogadni, mellette lennék, függetlenül attól, hogy milyen nemű a kiszemeltje, vagy esetleges párja!

2019. dec. 14. 12:55
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
#20 ez alá is tudod támasztani?
2019. dec. 14. 13:06
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Ki vagyok én, hogy nyilvánvaló dolgokat próbáljak alátámasztani? Esetleg azt is támasszam alá, hogy a fű zöld, az ég kék? Ne vicceljünk már.
2019. dec. 14. 13:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!