Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok, ha a 17...

Hogy reagálnátok, ha a 17 éves lányotok elmondaná, hogy biszexuális?

Figyelt kérdés
2019. dec. 14. 10:40
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%
#22 nekem nem nyilvánvaló, elmagyaráznád kérlek?
2019. dec. 14. 13:11
 22/30 anonim ***** válasza:
87%
Nekem sem nyilvánvaló, érdekelne a magyarázat.
2019. dec. 14. 13:22
 23/30 anonim ***** válasza:
16%
Érdekes, feltesznek egy kérdést, de a kérdésre csak egyféle válasz adható. Ha valakinek más a véleménye, akkor töröltetik. Nem kellene akkor már az egész kérdést törölni?
2019. dec. 14. 14:31
 24/30 anonim ***** válasza:
82%
Annyit mondanék, hogy "okés". Remélem, mire eljutok odáig, hogy egyáltalán gyerekem legyen, már nem olyan környezetben fogok élni, ahol ez akkora nagy dolog lenne, hogy a gyerekem még nekem is félve vallaná be, hogy biszexuális vagy homoszexuális.
2019. dec. 14. 20:10
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
17 eves,azert erre a dologra meg azert korai gondolni,de en hagynam ,o maga jojon ra milyen is az elet
2019. dec. 15. 06:48
 26/30 anonim ***** válasza:
79%
Mire korai gondolni? 17 évesen már rég tudja hogy melyik-vagy ez esetben mindkét nem vonzza. A törvény szerint tizennégy évest bárki dughat, az oké, de 17 évesen korai előállni vele kikhez vonzódik? Ne már...
2019. dec. 15. 13:13
 27/30 anonim ***** válasza:
82%
Én se értem, mitől lenne korai. Én 17 évesen már bőven tudtam, hogy heteroszexuális vagyok, és senki nem is mondta nekem, hogy korai lenne annak neveznem magam. Akkor mitől lenne más a helyzet bármilyen más szexuális irányultság esetében?
2019. dec. 16. 23:52
 28/30 anonim ***** válasza:
75%

17 éves korában a gyermekemnek van annyi önismerete s a köztünk lévő kapcsolat is bőven van olyan, hogy ezt addigra már RÉÉÉGES RÉGEN TUDJUK. De ha véletlen addig nem került rá sor, megkérdezném hogy jutott oda, ez neki mennyire fontos, stb.

Amúgy irigyelném és. Én csak az érzelmek terén vagyok bi. Szerencsés aki minél több értelemben többkapcsolós, ha szabad így fogalmazzak.

2019. dec. 23. 22:37
 29/30 anonim ***** válasza:
3%
13#, nem. Egyáltalán nem olyan. Ha már szerelmes valakibe irreleváns. Ez olyan mintha egy elméleti pistike helyett, aki valamilyen, egy elméleti lajost válasszon. Egyik sincs még a jelenben, és válassza, ami jön, de valjuk be jobb az ellenkező nemmel vágyni gyereket.., mert úgy lehetséges. Közben lehet több szerelme is, de ha van 4 szerelmed, két ellenkező s két azonos nemű, egyértelműen azokkal lesz közös gyereked, akik ellenkező neműek. Az már más kérdés, hogy mindenki nevel mindenkit, de még is más amikor a két genetika találkozik.
2019. dec. 23. 22:42
 30/30 anonim ***** válasza:
52%
Ha elviccelném mondanám pasit válasszon mellette csajt is tarthat,melyik pasi ne imádna két nővel lenni :p és így gyerekük is lehet. Komolyra fordítva tudom hogy nehéz,aki áttérítésné azért van lepontozva mert nem lehet változtatni ezen így született,mint ahogy a dns- láncot hibás kromoszómát ,génállományt sem tudjuk átpakolgatni hogy beteg gyerekek se szülessenek. Sokat kell arra gondolni hogy másnak beteg a gyereke vagy meghalt,és ez kisebb gond annál, a gyerek dolgot még lehet szépen beszélni hogy hogyan tervez a jövőben,hogyan lesz unoka stb.
2019. dec. 24. 08:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!