Szerintetek jó ötlet levelet írnom a szüleimnek? Ha igen hogyan adjam nekik oda?
Figyelt kérdés
Volt egy nagyon hosszú veszekedésem a szüleimmel a párkapcsolatomról és arról hogy szerintük nem vagyok elég nyitott velük és kizárom őket az életemből. Nem akarom hogy ezt érezzék de nagyon nehéz és nem is tudok ilyen dolgokról normálisan beszélni ezért írtam nekik egy 7 oldalas levelet erről. Szerintetek jó ötlet?2019. dec. 2. 15:07
11/12 anonim válasza:
#10. Semmi nem hosszú.
Igen, jó ötlet. Én is ehhez a taktikához szoktam folyamodni, amikor olyan főnököm volt, hogy elkezdtem neki felvetni egy problémát, közben neki állt telefonálni, vagy hagyta, hogy bármi más elvegye a figyelmét. Rendszerint így 1 percen belül (sokszor jóval belül) ott szokott hagyni.
A levél (sokszor csak ideiglenesen, de) gyökeresen megváltoztatta jó irányban a kapcsolatunkat. Volt olyan főnököm, aki bő 10 év után is felemlegeti az esetet, hogy mennyit tanult belőle.
Írj minél előbb!
További előnyei: Te kétszer nem tudod elmondani szóról-szóra ugyanazt, ellenben ha leírva kapják meg, azt akár többször is, vagy bármikor elolvashatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!