Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vallásos szülők, mit szólnátok...

Vallásos szülők, mit szólnátok ha kiderülne, hogy a 16 éves lányotok elvesztette a szüzességét?

Figyelt kérdés
Hogy reagálnátok?
2019. nov. 25. 15:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
79%
Miért az jobb lenne, ha karácsonykor megszülne egy gyereket a jóistentől és három random pali is odajönne mindenféle szir-szarral?
2019. nov. 26. 21:10
 12/22 anonim ***** válasza:
20%
Utólag már semmit nem reagálnék. Magamban elgondolkodnék, hogy miben rontottam el a nevelését.
2019. nov. 27. 13:36
 13/22 anonim ***** válasza:
90%

Vallásos alatt azt érted, hogy házasságig nuku pina csak ima?

Én sokkal szabadabban gyakorlom a vallásomat, szóval én ezt nem követem.

Egy gyereket lehet vallásosan nevelni, de végül ő dönti el, hogy milyen vallást követ. Én támogatnám, bármit is válasszon.

Ha 16 évesen vesztette el, akkor csak abban reménykedem, hogy jó volt és nem bánja meg - egy rossz korai szex sokáig rossz kihatással van bárkire.

2019. nov. 27. 13:44
 14/22 anonim ***** válasza:
41%
...mármint a valláskárosult szülőkre gondolsz?
2019. nov. 28. 18:09
 15/22 anonim válasza:
41%
Ez természetes. A vallásos ideológiáknak kellene a mai kor követelményeihez igazodni. Nem kell ragaszkodni a bigott elvekhez, a kizárólagos házasság utáni szexhez stb.
2019. nov. 29. 12:34
 16/22 anonim ***** válasza:
32%

A 8#as válaszban lévő emnerekből virít a ... a semmi.. az üresség. Az ilyen ember nem nevelő, csak szűlő. Nem nevelte az sehogy se a gyerekét, kedves 8#as barátom. Nem nevelt az életébe egy fűszálat se.

15#ös miért van lepontozva, az egyházak 99.9%a az adott korra van írva.... Alap, hogy ez változzék, ahogy a világ változik.

Én a gyerekemmel jó kapcsolatban vagyok. Az ilyen dolgok nem kiderülnek nálunk, hanem egymás életének részeként és partnereként folyamatosan követjük a kisebb nagyobb szellemi, mentális, és fizikai eseményeket.

2019. nov. 29. 19:58
 17/22 anonim ***** válasza:
81%

16- os, egyáltalán nem egészséges, hogy követitek a gyereketek életét és mindenről tudni akartok... Basszus, minél jobban óvni, védeni, felügyelni akarjátok, annál életképtelenebb lesz!

Ha valakit féltesz, vagy felügyeled, azzal azt érezteted vele, hogy sérülékeny. Ha így nő fel, ebben a tudatban, akkor NEM LESZ ÖNBIZALMA, hiszen még a saját szülei sem bíznak benne, hogy képes megítélni, mi a jó neki. Így ő sem fog magában bízni felnőtt korában.

Szóval 16-os, lehet, hogy a gyerkőcöd még nagyon követi a szabályokat, meg engedelmesen bólogat arra, hogy anyuci apuci csemegézik az életében és kontrollálgatja őt, de meglásd, ennek rossz vége lesz. :-) Vagy olyan értelemben, hogy nem fog titeket szeretni, vagy olyan értelemben, hogy végig kell majd néznetek, ahogyan mindenben önbizalomhiányos, kishitű, döntésképtelen és szerencsétlenkedik az életben. (Persze ezért majd őt fogjátok okolni, így ha van egy kis esze, eltávolodik majd tőletek.) Így vagy úgy, visszaszáll a szülőkre a hibájuk és megfizetnek érte.

2019. dec. 14. 06:43
 18/22 anonim válasza:
68%
Elgondolkoznék hol rontottam el a nevelést.Mindenképp megpróbálnám megbeszélni vele a dolgot és,hogy komolyan veszi e a bibliát.Ha nem akarja követni az adott vallást nem erőszakolhatom rá.
2019. dec. 26. 06:30
 19/22 anonim ***** válasza:
59%
Semmit, viszont ha kiderülne róla, hogy vallásos lett, azt a nevelésem totális kudarcaként élném meg.
2020. jún. 23. 16:33
 20/22 Óriás majmaim ***** válasza:
31%

2020. jún. 23. 16:33

Remélem vallásossá fog válni a gyereked. HaHaHa!

2021. máj. 9. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!