Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg nehéz lesz egyedül...

Tényleg nehéz lesz egyedül megélni?

Figyelt kérdés
Anyám azt mondta hogy egyedül nehéz lesz eltartanom magam,pedig nekem az a legnagyobb vágyam hogy egyedül élhessek majd és azt csináljak amit akarok.19/f
2019. nov. 21. 21:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

30# vagyok, igazából csak érettségivel nem fogsz semmi értelmeset találni. Tanulj még és utána könnyebb lesz.

Elhiszem, hogy jó lenne egyedül élni, de lesz rá még bőven időd.

2019. nov. 22. 07:40
 32/35 anonim ***** válasza:
31%

Nyíregyháza drágább mint Kecskemét? Pedig azt hitte itt vannak a legmagasabb árak a vidéki városok között, főleg közép és kelet Mo-t nézve...

Itt is vannak egy szobás lakások, amik általában normálisak és bútorozottak is. /Egyébként ez nem feltétlenül jelent magasabb árat, ahogy eddig néztem./ És szerintem havi 100-ba simán beleférsz rezsivel együtt. Ami messze nem 30-40 ezer havonta, még télen se. :D

2019. nov. 22. 09:31
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Tehát mentálisan beteg, elhízott tizenévesként szeretnél külön költözni úgy, hogy nem nagyon értesz semmihez, fáradékony vagy és az ország egyik legrosszabb sorsú környékén laksz. Ez így izgi lesz.
2019. nov. 22. 10:31
 34/35 A kérdező kommentje:

Elhízott? 79kg és 175cm vagyok.

Diszes vagyok az egyetem vagy főiskola elég kemény lenne,most középiskolában 4-5 az átlagom,van amiből 3.

2019. nov. 22. 11:21
 35/35 A kérdező kommentje:
Talán informatikával kéne foglalkoznom a jövőben,vagy pszichológiával biológiából vagyok a legjobb.
2019. nov. 22. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!