Tényleg nehéz lesz egyedül megélni?
Figyelt kérdés
Anyám azt mondta hogy egyedül nehéz lesz eltartanom magam,pedig nekem az a legnagyobb vágyam hogy egyedül élhessek majd és azt csináljak amit akarok.19/f2019. nov. 21. 21:06
31/35 anonim válasza:
30# vagyok, igazából csak érettségivel nem fogsz semmi értelmeset találni. Tanulj még és utána könnyebb lesz.
Elhiszem, hogy jó lenne egyedül élni, de lesz rá még bőven időd.
32/35 anonim válasza:
Nyíregyháza drágább mint Kecskemét? Pedig azt hitte itt vannak a legmagasabb árak a vidéki városok között, főleg közép és kelet Mo-t nézve...
Itt is vannak egy szobás lakások, amik általában normálisak és bútorozottak is. /Egyébként ez nem feltétlenül jelent magasabb árat, ahogy eddig néztem./ És szerintem havi 100-ba simán beleférsz rezsivel együtt. Ami messze nem 30-40 ezer havonta, még télen se. :D
33/35 anonim válasza:
Tehát mentálisan beteg, elhízott tizenévesként szeretnél külön költözni úgy, hogy nem nagyon értesz semmihez, fáradékony vagy és az ország egyik legrosszabb sorsú környékén laksz. Ez így izgi lesz.
34/35 A kérdező kommentje:
Elhízott? 79kg és 175cm vagyok.
Diszes vagyok az egyetem vagy főiskola elég kemény lenne,most középiskolában 4-5 az átlagom,van amiből 3.
2019. nov. 22. 11:21
35/35 A kérdező kommentje:
Talán informatikával kéne foglalkoznom a jövőben,vagy pszichológiával biológiából vagyok a legjobb.
2019. nov. 22. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!