Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg nehéz lesz egyedül...

Tényleg nehéz lesz egyedül megélni?

Figyelt kérdés
Anyám azt mondta hogy egyedül nehéz lesz eltartanom magam,pedig nekem az a legnagyobb vágyam hogy egyedül élhessek majd és azt csináljak amit akarok.19/f
2019. nov. 21. 21:06
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
92%
hát ha azt mondja igaza lehet. akkor derül ki ha kipróbálod.
2019. nov. 21. 21:09
 2/35 anonim ***** válasza:
58%
Mivel az állam a gyerekgyártókat tolja pénzzel,így az egyedülállóknak egyre nehezebb.
2019. nov. 21. 21:09
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen életszínvonalon képzeled el. Hogy milyen igényeid vannak, mi az, amiből hajlandó vagy lejjebb adni. Egy budapesti, 60 négyzetméteres lakást nyilván nehezebb lesz fenntartanod, mint egy vidéki 30 négyzetmétereset. Meg ugye az se mindegy, hogy mennyi pénzből. Mert ha csak diákmunkából lesz bevételed, az egész más, mint ha már szakma van a kezedben, és teljes állásban dolgozol, valami jól fizető helyen, plusz túlórázni is hajlandó vagy. Szóval? Hogy kell elképzelni a te kis önálló életedet? Hol és milyen körülmények között?
2019. nov. 21. 21:11
 4/35 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el számolni. Mennyi a fizetésed; albérlet, rezsi, étkezés, szórakozás, rendkívüli kiadások. Lakás rendben tartása, tisztítószerek, mosás. Egyszerű összeadás, kivonás. És saját energia felszámítása.
2019. nov. 21. 21:13
 5/35 A kérdező kommentje:
Panelban,egy igényesebb környéken.A gépem fejlesztésén és az evésen kívül nem nagyon lennének kiadásaim. Persze egy két dolog becsúszna néha.Egy egyszobás lakás fürdővel és konyhával tökéletes volna nekem.
2019. nov. 21. 21:14
 6/35 anonim ***** válasza:
44%
Yep, egyre szarabb a helyzet, ha nem fosod a gyerekeket... :D Egyébként nem lehetetlen, kell egy normális szakma. Attól függ mennyiért találsz albit és milyen a fizud. BP-n kívül ha szerencsés vagy akkor olyan 200-250 már elég havonta. BP-n szerintem kell a 300 minimum, de inkább 350, ha egyedül akarsz élni saját albiban.
2019. nov. 21. 21:14
 7/35 A kérdező kommentje:
Esetleg az Egyesült Királyságok-ban vagy Németországban jobban tudnék boldogulni?
2019. nov. 21. 21:15
 8/35 anonim ***** válasza:
66%
Nem. Miért lenne nehezebb egyedül?
2019. nov. 21. 21:15
 9/35 A kérdező kommentje:
Azon gondolkodtam hogy tolmácsként tevékenykednék.
2019. nov. 21. 21:17
 10/35 anonim ***** válasza:
86%
tedd azt, az nem rossz ötlet.
2019. nov. 21. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!