Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg nehéz lesz egyedül...

Tényleg nehéz lesz egyedül megélni?

Figyelt kérdés
Anyám azt mondta hogy egyedül nehéz lesz eltartanom magam,pedig nekem az a legnagyobb vágyam hogy egyedül élhessek majd és azt csináljak amit akarok.19/f
2019. nov. 21. 21:06
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
95%
Miért gondolod, hogy szükség van ott kint olyan tolmácsra, aki még az ország nevét se tudja normálisan leírni...? Tolmácsra akkor már inkább itthon van szükség. De olyanra, akinek papírja is van róla, hogy tolmács. Főleg, ha angol és/vagy német a nyelve... Úgyhogy ahhoz előbb még tovább kell tanulnod. Addig és majd közben miből fogod eltartani magadat?
2019. nov. 21. 21:22
 12/35 anonim ***** válasza:
82%
Áhh dehogy.
2019. nov. 21. 21:25
 13/35 A kérdező kommentje:
Húha, elírtam valamit élvezkedj csak rajta más örömöd úgy sincsen. Egy ideig még itthon maradok és ha elég félretett pénzem lesz akkor elköltözök.
 14/35 anonim ***** válasza:
92%
Főleg ennyi ésszel.
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg mennyit keresel, és merre laksz?
2019. nov. 21. 21:26
 16/35 A kérdező kommentje:
Még most fogok érettségizni, Nyíregyházán. Az a baj hogy rossz az egészségem és ez sok mindenben hátráltat.
2019. nov. 21. 21:27
 17/35 anonim ***** válasza:
88%

"A gépem fejlesztésén és az evésen kívül nem nagyon lennének kiadásaim."

Aha... Neked nem kell venned sem wc papírt, sem izzót a lámpába, sem mosogatószert. Nem fizetsz majd sem albérletet, sem rezsit. Nem lesz szükséged fogkrémre, szappanra, tusfürdőre, izzadásgátlóra, ahogy tisztítószerekre sem. Sosem veszel majd új ruhát, cipőt, kabátot, arról meg nem is beszélve, hogy esetleg elmennél szórakozni vagy művelődni. Közlekedni is gyalogosan fogsz mostantól, nyilván.

Ugye, így gondoltad?

Válaszolva a kérdésedre: igen, tényleg nehéz lesz egyedül megélni.

2019. nov. 21. 21:29
 18/35 A kérdező kommentje:
Igen úgy gondoltam,az alapvető szükségleteimen kívül nincs szükségem másra.Ha tehetném remete életet élnék.
2019. nov. 21. 21:30
 19/35 A kérdező kommentje:
Fáradt vagyok,nem fog már az agyam.
2019. nov. 21. 21:34
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
De hiszen az egészségeddel is gond van, azt mondod, arra is kell majd költened eleve...
2019. nov. 21. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!