Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy lehet anyának megtanítani...

Hogy lehet anyának megtanítani a kopogást?

Figyelt kérdés
Anya szabadon ki-be járkál a szobámba, óránként-félóránként őrjáratot tart vagy unalomból kinyitja az ablakomat, kivisz tiszta ruhákat mosni vagy kitalál valami alibit, hogy bejöjjön legalább óránként, és már ténylegesen elegem van ebből. Éjszaka is teljesen véletlen időpontokban be tud nyitni benézni vagy üvöltözni velem, ha éjfélkor vagy az éjjel folyamán pl még fentvagyok és ő benyit, szívroham jön rám és rámüvölt szó szerint: "FEKÜDJ!" és becsapja az ajtót. Ha esetleg ebben az időpontban aludnék, akkor is kirántja az ajtóm a helyéről mint a dúvad és üvölt, hogy aludjak, amikor alszom és szívrohamra kelek. Maszturbálni sem tudok nyugodtan, félig nyitott ajtónál kell mert ha hallom, hogy közeledik mert már megint felkelt álmából, akkor azonnal abba kell hagynom. Amikor becsiccsentésig issza magát, akkor meg még agresszívabb, vagy ha nagyon fáradt, akkor is ki-be járkál, mint a bolondgomba. Harmónikaajtóm van, ilyen mágneses, zárni sehogy nem tudom, torlaszolni nem tudom. Hétvégén 8-kor már bejön, felhúzza a redőnyt és rámordít, hogy lusta disznó kelj, kiég a szemem a napfénytől, mert az ágyam az ablak alatt van. vacsorámat is inkább behozza nekem minthogy kiszólítson, hogy kész a kaja, mert akkor ingyenes bejárás neki és tud 10 percenként csekkolni, hogy megettem-e a vacsorát, viheti-e a mosatlant. Beszéltem vele erről töbször, de nem hatja meg, egyik fülén be másikon ki. Ignorálja vagy csak annyit mond mert megteheti. Költözni majd egyetem után szeretnék csak, 3 év múlva, addig gyűjtögetem a pénzt diákmunkából, mert albit nem tudnék kivenni és fenntartani 2 napi melóból. Koli az förtelmes, voltam ott egy évet, pöcegödör. Mit tudok ez ellen tenni? Megtusom neki tanítani a kopogást?

2019. nov. 5. 21:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Anyádnak élvezet, hogy mindent lát és tud rólad. Ha van benned egy jó adag kederűség emiatt, amitől megszabadulnál, akkor van egy tisztességes, mégis károkozás nélküli "bosszú" a kezedben: minèl kevesebbet legyél otthon. Könyvtárban tanulj, sétálj vagy sportolj, látogass barátokat, járj el valami hobbi körbe. Bármi, csak minél több délutánod legyen foglalt. Így csak az éjszakáidat tudja keseríteni. Azzal nem tudsz mit kezdeni :(
2019. nov. 6. 14:13
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

Én direkt hagynám h maszturbálás közben rámnyisson...

Akkor talán befejezi, mert az neki is kellemetlen lesz.

Sőt, még meztelenül is járkálnék a szobámban.

2019. nov. 6. 15:45
 13/17 anonim ***** válasza:
73%

Tegyél az ajtód elé egy kosarat, és mondd meg anyukádnak, hogy oda rakja, amit a szobádba hozna. Aztán a kosarat naponta ürítsd ki, és pakold el a holmikat.

Az ajtódra szerelj zárat /riglit/ ékeld ki a kilincset, egy szóval oldd meg, hogy ne lehessen kívülről kinyitni.

2019. nov. 7. 19:54
 14/17 anonim ***** válasza:
70%
Martin te vagy az?
2020. okt. 25. 00:25
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
Ez lelki dolog. Anyuka még lehet extrém vallásos is: magunkhoz nyúlni bűn. Hormonàlis klimax, vàltozó kor, féltő gondoskodàs ki tudja? Elvált, iszik? Nem megy a suli, gyanakvás függőségre: szex, szerencsejáték, telefon, drog, homoszexualitàs. Bármi átfuthat az eszén sőt az élet cifràbbat is produkàlhat. Ezt csak szeretettel oldhatod meg, ő ANYU. Aludj vele vagy kétszer, csak el ne röhögd magad! Nagy áldozat de baj nem lehet belőle. Én is voltam hasonló helyzetekben.
2021. máj. 1. 02:13
 16/17 anonim ***** válasza:
86%
Remélem a 14 nem édsanyàd 😄.
2021. máj. 1. 02:14
 17/17 anonim ***** válasza:
67%
Ez szerintem is Martin volt, ő se különb. Itt az egész család sérült. Nem lehet segíteni rajtuk.
2021. máj. 1. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!