Mire baj ha egy férfi 40 felett is szüleinél lakik és nem is akar elköltözni?
"Anyum nem tud ... főzni"
azert az ciki. felnevelt legalabb egy gyereket anelkul hogy valaha otthoni kosztot adott volna neki??
Ja, igazságos otthoni munkamegosztás.
Nem akarok kötekedni, mert szerintem sem kell erőltetni a párkapcsolatot, ha nem szeretnél.
De azt sem tudom elhinni, hogy a szülőknek ez olyan k...rva jó.
Hogy nyolcvan évesen is körül kell majd ugrálni a gyerekét, nyugdíjából etetni.
Tudom, hogy itt a legtöbb otthon lakó azt írja, hogy jaaaj de ő belead a rezsibe, ő csinál házimunkát (minimumot kb).
Én meg azt látom a környezetemben, hogy az ilyen otthon lakó egyének simán költik a szülő nyugdíját, nagyon-nagyon minimum amit megtesznek otthon. A szülőnek kell alkalmazkodni a nagy gyermekéhez stb.
Nemrég halt meg egy idősebb nőrokon, ott is elő volt adva, hogy a fia viseli gondját, aki otthon lakott 60 évesen is. A lakás tiszta mocskos volt, mint később kiderült, valamelyik nőrokon járt át takarítani, amíg tudott, mert ez a here csak a nyugdíjat szedte el. Ez el volt persze hallgatva. De sajnos több ilyen példát láttam, közvetlen rokon is ezt vallotta, amit a kérdező, most lett nője akit hazavisz és az anyának kell kerülgetni.
Nagyon ritka, hogy ez ténylegesen igazságosan működjön és ne a szülő szívja meg vagy később az a rokon, akinek majd el kell tartani a mamahotelest.
Egyet én nem értek az itt válaszolók hozzáállásából
Senkinek a környezetében nem élnek olyan párok akik valamelyik fél anyjához költöztek be és élik a családos életüket?? Mert az en kornyezetemben rengeteg van. Falusi házak nyilvan,nem panel. Van elég hely a legtöbb háznál több generációnak is és bizony akkor valamelyik fél nagyon is az anyjával lakik továbnra is együtt. Úgy nem fura?? Vagy lényegében akkor arra miért nem fújol a társadalom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!