Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mire baj ha egy férfi 40...

Mire baj ha egy férfi 40 felett is szüleinél lakik és nem is akar elköltözni?

Figyelt kérdés
Jóban vagyok szüleimmel, igaz 35 vagyok még de baromira nem akarok külön menni és egy idegen nővel megosztani az életem és ez szerintem 40 felett is így marad, nyilván ha meghalnak akkor egyedül viszem tovább a lakást. Miért elvárás ez az egész? Miért baj ha így szeretnék élni?
2019. nov. 4. 14:04
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
67%

"Anyum nem tud ... főzni"

azert az ciki. felnevelt legalabb egy gyereket anelkul hogy valaha otthoni kosztot adott volna neki??

2019. nov. 4. 18:14
 42/52 A kérdező kommentje:
41. Tud azért, de nem olyan finom amit csinál ezért kér mindig engem és meg is csinálom természetesen
2019. nov. 4. 18:18
 43/52 anonim ***** válasza:
80%
Nem azon akarok kattogni 30 felett hogy milyen hangosan elvezek el es halljak e anyospajtiek a szomszed szobaban
2019. nov. 4. 20:22
 44/52 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem tökre igazad van, ügyesen felismerted, hogy annyira torz képed van valamiért a párkapcsolatokról, hogy ebben a formában nem is erőlteted. Nagy szívességet tettél ezzel azoknak a nőknek, akik potenciális társat láthattak volna benned. Köszönöm, hogy megkíméled a világot magadtól és az esetleges selejtes ivadékaidtól.
2019. nov. 4. 20:45
 45/52 anonim ***** válasza:
16%
Ne foglalkoz senkivel éld az életed ahogy szeretnéd.
2019. nov. 4. 22:23
 46/52 anonim ***** válasza:
100%

Ja, igazságos otthoni munkamegosztás.

Nem akarok kötekedni, mert szerintem sem kell erőltetni a párkapcsolatot, ha nem szeretnél.

De azt sem tudom elhinni, hogy a szülőknek ez olyan k...rva jó.

Hogy nyolcvan évesen is körül kell majd ugrálni a gyerekét, nyugdíjából etetni.

Tudom, hogy itt a legtöbb otthon lakó azt írja, hogy jaaaj de ő belead a rezsibe, ő csinál házimunkát (minimumot kb).

Én meg azt látom a környezetemben, hogy az ilyen otthon lakó egyének simán költik a szülő nyugdíját, nagyon-nagyon minimum amit megtesznek otthon. A szülőnek kell alkalmazkodni a nagy gyermekéhez stb.

Nemrég halt meg egy idősebb nőrokon, ott is elő volt adva, hogy a fia viseli gondját, aki otthon lakott 60 évesen is. A lakás tiszta mocskos volt, mint később kiderült, valamelyik nőrokon járt át takarítani, amíg tudott, mert ez a here csak a nyugdíjat szedte el. Ez el volt persze hallgatva. De sajnos több ilyen példát láttam, közvetlen rokon is ezt vallotta, amit a kérdező, most lett nője akit hazavisz és az anyának kell kerülgetni.

Nagyon ritka, hogy ez ténylegesen igazságosan működjön és ne a szülő szívja meg vagy később az a rokon, akinek majd el kell tartani a mamahotelest.

2019. nov. 5. 11:23
 47/52 anonim ***** válasza:
100%
Lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam. Tehát ha tényleg úgy működne a dolog, ahogy ezt ti látjátok-akik otthon élnek szülőkkel idősebbként is (40-60 évesre gondolok, és nyilván ebbe nem tartozik bele aki válás után stb betegség miatt lakik otthon), hogy a szülőnek is jó-nem csak magába fojtja a fáradtságot és a fájdalmat szegény, akkor semmi baja nem lenne az embereknek ezzel. De én még ilyet sajnos élőben nem tapasztaltam.
2019. nov. 5. 11:27
 48/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell magyárázkodnond éld úgy az életed ahogy szeretnéd.
2019. nov. 5. 12:57
 49/52 anonim ***** válasza:
75%
És nem írta azt,hogy nincs munkája.
2019. nov. 5. 12:58
 50/52 anonim válasza:
100%

Egyet én nem értek az itt válaszolók hozzáállásából

Senkinek a környezetében nem élnek olyan párok akik valamelyik fél anyjához költöztek be és élik a családos életüket?? Mert az en kornyezetemben rengeteg van. Falusi házak nyilvan,nem panel. Van elég hely a legtöbb háznál több generációnak is és bizony akkor valamelyik fél nagyon is az anyjával lakik továbnra is együtt. Úgy nem fura?? Vagy lényegében akkor arra miért nem fújol a társadalom?

2019. nov. 5. 23:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!