Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mire baj ha egy férfi 40...

Mire baj ha egy férfi 40 felett is szüleinél lakik és nem is akar elköltözni?

Figyelt kérdés
Jóban vagyok szüleimmel, igaz 35 vagyok még de baromira nem akarok külön menni és egy idegen nővel megosztani az életem és ez szerintem 40 felett is így marad, nyilván ha meghalnak akkor egyedül viszem tovább a lakást. Miért elvárás ez az egész? Miért baj ha így szeretnék élni?
2019. nov. 4. 14:04
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
65%
# 5/10 Nekem kivétel nélkül minden olyan ember akinek felnőttként nincs magától igénye teljesen önállósodni és egyedül élni az óriáscsecsemőnek minősül és kész. Nem kell vele egyetértened, a kérdezőnek se, ez nem bölcsek köve meg megmondóemberkedés, hanem egy vélemény. A kérdező véleményt kért és azt is kapott.
2019. nov. 4. 14:56
 12/52 A kérdező kommentje:

11.

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Érdekes ez a kérdés.

Lehet óriáscsecsemő vagyok de inkább maradok annak ha így jobb a lelki békém és ezáltal talán egészségesebb, hosszabb és kényelmesebb életet élek...

2019. nov. 4. 15:03
 13/52 anonim ***** válasza:
61%
Generációs hiba. Egyre több ilyen felfogású ember lesz hamarosan. Te is gáznak érzed, ezért kérdezed.
2019. nov. 4. 15:03
 14/52 A kérdező kommentje:

13. Nyilván annak érzem de csak azért mert a társadalom ezt diktálja de csak ezért...

Amúgy régen tök elfogadott volt hogy generációk együtt éltek...

2019. nov. 4. 15:05
 15/52 anonim ***** válasza:
58%

"baromira nem akarok külön menni és egy idegen nővel megosztani az életem"

jezusom... kerdezo: tudod hogy mukodnek a parkapcsolatok? vagy apad is egy idegen novel osztja meg az eletet?

2019. nov. 4. 15:07
 16/52 Savlekotő ***** válasza:
89%
Élj ahogy akarsz csak később ne irigykedj fröcsögj,és ne a csúnya nőket okold a kudarcodért..
2019. nov. 4. 15:08
 17/52 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem manapság, ha nem akarsz párkapcsolatot és ezt vállalaod, akkor nem néz ki annyi ember, ha nem költözöl el otthonról. Na, az ciki, amikor vki hajtja a nőket, azok nyilván nem a kiszemelt férfi anyukájával akarnak majd együtt élni és a szomszéd szobában házaséletet élni, és nem jönnek össze emiatt a férfival, az meg fröcsög, hogy jaj, mert a nők anyagiasak meg felszínesek...
2019. nov. 4. 15:10
 18/52 anonim ***** válasza:
89%

Nem baj!

Inkább lakj a szüleiddel és segíts nekik, mintsem a melledet büszkén verve nyomorogj egy albiban miközben az ősöket pumpolod kajáért, lakbér-kiegészítésért.

Köztudott, hogy minimálbérből nem lehet egyedül megélni normálisan és csak azért belemenni, hogy a noname gyakorizók ne irigykedjenek hlyeség!

Élj boldogan és legyél jóban a szüleiddel!

Ha majd összejössz valakivel, ráérsz akkor külön költözni, a sok megmondó, keserő jánosokra meg bacatlan pcsákra ne hallgass!

A te életed, a te döntésed legyen!

2019. nov. 4. 15:15
 19/52 anonim ***** válasza:
61%
Nyilván bajnak nem baj, viszont ha idegen nőként hivatkozol egy esetleges párkapcsolatra az azért minimum furcsa. Meg hát nem csak párkapcsolatban akarhat önálló lenni az ember. Volt már valamilyen párkapcsolatod? Vágysz ilyesmire? Simán lehet, hogy valaki aromantikus aszexuális és ezért nem is szeretne ilyet. Viszont egyéb esetben azért egy pszichológus nem rossz ötlet.
2019. nov. 4. 15:24
 20/52 anonim ***** válasza:
63%

Nekem azért baj, mert egy ilyen pasival biztosan nem állnék össze akkor sem, ha minden másban maga lenne a tökély. Vagy gondolod, hogy majd érett felnőttként a gyerekszobádban fogsz kefélni a partnereddel, és neki ez ellen semmi kifogása nem lesz? És ha gyereket szeretne? Nem fog anyukád házába szívesen szülni, az biztos.

Persze ha neked ez így rendben van, egészségedre. Én csak leírtam, nekem mi lenne a problémám, nem kötelező foglalkozni vele.

2019. nov. 4. 15:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!