Mire baj ha egy férfi 40 felett is szüleinél lakik és nem is akar elköltözni?
"egy idegen nővel megosztani az életem" - csak ez a rész az, amitől végigfut a hátamon a hideg. Valahogy ha te így látod ezt, akkor ott valami nincs rendben, szerintem.
Az, hogy nem akarsz párkapcsolatot, és a szüleiddel maradsz, OK.
Ne érdekeljen más véleménye.
Annyiból baj, hogy így nem lesz komoly kapcsolatod hosszú ideig.
A párod szeretne majd veled élni. Ez így nem fog menni.
Ha viszont nem akarsz komoly kapcsolatot, társat, akkor nem probléma.
Ismerek olyan embert, aki 40 éves és az anyjával él. Ő se költözne el soha. Nincs is kapcsolata már évek óta. Neki így kényelmes, jól érzi magát.Ha ő boldog, akkor miért ne élhetne így?
Nem értem miért lenne az normális,hogy egy idegennel összekötöd az életedet,és függősíted magad másoktól.
A normális az lenne,ha aki dolgozik az nem kényszerülne együtt élni senkivel,ha nem akar.
Megnéznék,hogy miért élnek házasságban,kapcsolatban az emberek,nem sokat találnánk,akik nem kényszerből vagy érdekből.
De,miért kellene mindenkinek úgy élnie,ha nem szorul rá,hogy valami idegennel megossza az életét?
Igen,a szülei is idegenek voltak,de ha ott akar maradni,akkor vélhetően jó köztük a kapcsolat,és nem kényszerből élnek együtt.
Van,aki kényszernek,nyűgnek érzi a párkapcsolatot.
Miért kell azokra is rákényszeríteni,hogy "ez a normális"?
Egyáltalán nem normális,ha valaki kényszerből él valakivel....
"Nekem például baj lenne. Szóba sem állnék veled, pláne, ha az anyádék melletti szobába vinnél dugni 35 évesen. Minimum társbérlet haverral ebben a korban."
És,akkor a társbérlő hallaná,ahogy dugtok,az jobb lenne?
Mellesleg miből gondolod,hogy olyan kicsi a lakás?
"miért élnek házasságban,kapcsolatban az emberek,nem sokat találnánk,akik nem kényszerből vagy érdekből"
te se beszelgettel meg tul sok emberrel
"Szóba sem állnék veled, pláne, ha az anyádék melletti szobába vinnél dugni 35 évesen."
És miért nem hozzátok mentek dugni? Ugyanis gondolom neked már megvan a saját lakás.
Szerinted miért végződik minden 2-3.házasság válással?
Mert annyira jó együtt élni?
Sokakat kihasználnak,sokan kihasználnak másokat.
Ritka az,aki kiegyensúlyozott harmóniában tud élni valakivel egy életen keresztül.
És nem mindenkinek éri meg mindent feladni,alkalmazkodni egy másik személyhez azért,hogy legyen kivel kifizetni a rezsit,meg legyen mit enni.
Másik kérdésem,miért ciki,ha a szüleid lakásában dugtok?
Miért a szülők nem dugnak,vagy nem dugtak sosem?
Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni?
Mennyivel jobb lehet egy közel egyidős társbérlővel élve dugni a szomszéd szobában,aki lehet arra veri,hogy éppen dugtok.
Én 21 éves korom óta egyedül élek. Úgyhogy igen, megvan az önálló egzisztenciám. Biztosan nem adnám lejjebb.
Azért kicsivel másabb, mikor anyuci hallja, hogy mi van a pici fia szobájában. Le lehet pontozni nyugodtan, de nagyon gáz 35 évesen. Nem 20 éves egyetemistáról beszélünk. Minimum 10 éve dolgoznia kell, már egy lakás önerejét össze kellett szednie a mamahotelben, ha csak nagyon alap 50 ezret tett félre, az már 6 millió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!