Mire baj ha egy férfi 40 felett is szüleinél lakik és nem is akar elköltözni?
De miért hallaná?
Nem mindenki olyan lakásban lakik,ahol hallani lehet.
A mi lakásunk pl olyan,hogy este akár még zenét is hallgathatok,mert messze van a szüleim szobájától és több ajtó választ el.
Persze,lehet egyedül jobb lenne élni,de azt kevesen tehetik meg.És akkor ha már lakni kell valakivel,miért lakna egy idegennel?
De eleve azt sem értem,ha párkapcsolatban él valaki miért kell minden áron együtt lakni?
"Én 21 éves korom óta egyedül élek. Úgyhogy igen, megvan az önálló egzisztenciám. Biztosan nem adnám lejjebb."
Nem semmi, hogy 21 éves korodra már össze tudtad spórolni egy lakás önerejét.
#33 [link]
a statisztika szerint neked nagyon nincs igazad
Kedves kötekedő 62%-os. Tanulj meg olvasni. Egyetlen szó sem esett saját lakásról. Egyedül élésről írok. Hogy ez albérlet, saját, örökölt, akármi, már részletkérdés. Szeretem az értelmes érvekkel alátámasztott vitát, nem is kell, hogy egyetértsen velem bárki is, mindenki máshogy gondolja, de légyszives, ha szöveget értelmezni sem tudsz, akkor ne írj, mert csak magadat égeted.
De kérdező, a kommentjeidből ítélve, neked eleve problémát okoz a kapcsolatok kialakítása, az elköteleződés és a normális párkapcsolat kialakítása. Ez összefügg azzal, hogy eszed ágában sincs például betenni a szennyesedet a gépbe, elmosogatni, vagy egy tojásrántottát összeütni. Anyádék kiszolgálnak, ha valakivel összeköltöznél, nem engedhetnéd meg magadnak ezt a lúzer életmódot. Egy normális kapcsolatban ugyanis munkamegosztás van. Már nem a középkorban élünk, ahol az asszonyok mindent megcsinálnak a férjüknek, hiszen háztartásbeliek. Ma már a nők is dolgoznak, és bizony kiraknálak, mint azt a bizonyos macskát, ha a mocskodat kéne takarítani.
#38, a kérdező egy szóval sem írta, hogy kiszolgáltatja magát!
Én sem tartom követendő példának a gondolkodását, de a te ítélkezésed, vagdalkozásod sokkal szánalmasabb.
38.
1. Anyum nem tud, nem szeret főzni ezért mindig engem kér hogy főzzek.
2. Vásárlást én csinálom mert nem tud már cipekedni
3. Porszívót nem tudja használni nehéz neki ezért azt is én csinálom
4. Ok mosni teregetni vasalni utalok azt az egyett ő csinálja....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!