Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ilyen esetben mit tehet/tesz...

Ilyen esetben mit tehet/tesz a gyámügy?

Figyelt kérdés

Lányom 14 éves.Jelenleg az apjával él.Pár éve ellenem hangolta az apja családja,alaptalanul megvádoltak mindenfélével és fondorlatosan magukhoz édesgették a gyereket.Én voltam akkoriban a rossz.Aztán a kislány két éve az apjához költözött.Nem akartam engedni,de fenyegettek,hogy bíróságra mennek és ott úgyis elmondja majd a lány hogy kinél akar élni és így hagytam,hogy ha ezt szeretné...majd rájön.

Aztán most fordult a kocka,lányom vissza akar költözni hozzám,de a párom,akivel élek,nem engedi.Övé a ház,ahol élünk.Párom annak idején megmondta,hogy ha innen tőlünk elköltözik a kislány akkor vissza már nem jöhet.Nem tudnák hová menni a lányommal,tehát elköltözni sem tudnák.Mindenáron vissza akar jönni a lányom de a párom ellenzi,nem akarja.A lányom apja vissza engedné.A gyámügy kötelezheti az élettársamat arra hogy engedje itt lakni a gyereket vagy ezt nem tehetik meg?Van beleszólása a páromnak?(Mivel övé az ingatlan?)

2019. okt. 11. 21:42
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
19%

Persze, ő dönti el, hogy ki lakhat a házában.

Albérletre nincs lehetőséged?

Jó szemét ember a párod. Egy olyan kislányon tölti ki a haragját, aki a családja szétszakadásának az áldozata.

2019. okt. 11. 21:45
 2/31 A kérdező kommentje:
Albérletre nincs lehetőségem.Van egy közös kisgyerekünk a párommal és jelenleg nem tudnák dolgozni menni
2019. okt. 11. 21:49
 3/31 anonim ***** válasza:
21%
Nincs az a pali, aki miatt eldobom a gyerekemet. Ha nem engedi, akkor otthagyom, a gyerekeimért bármit...
2019. okt. 11. 21:50
 4/31 A kérdező kommentje:
Valószínűleg megélni sem tudnánk albérletben
 5/31 anonim ***** válasza:
23%

Ú basszus, na így már szívás.

A te szüleiddel mi van?

6/31 A kérdező kommentje:
Nem dobtam el a lányomat,de nyomorba nem vihetem se őt,se a pici fiamat
2019. okt. 11. 21:51
 7/31 A kérdező kommentje:
Szüleim rossz körülmények között élnek ezért nem tudnának odavenni minket
2019. okt. 11. 21:51
 8/31 anonim ***** válasza:
17%

Akkor bemész a gyámügyre es elmondod mi a helyzet. Hátha tudnak ideiglenes szállást biztosítani.

Máskor meg inkább ne állj le ilyen alakokkal. Mind a kettőt szájon vágnám.

2019. okt. 11. 21:53
 9/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ
2019. okt. 11. 21:56
 10/31 anonim ***** válasza:
10%
Miért ellenzi most a párod, hogy a lányod hozzátok költözzön? Szerintem amúgy senki nem kötelezheti, hogy befogadjon a saját lakásába akárkit akarata ellenére, de elég nem szép ez tőle.
2019. okt. 11. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!