Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél, ha a 19 éves...

Mit tennél, ha a 19 éves lányod hazudna hova ment?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy tegnap este elment itthonról, nekem meg azt mondta, hogy a barátjánál alszik.

A barátja pedig este beállított meglátogatni, úgy hogy nem szólt róla.

Én csak annyit tudtam mondani, hogy nem tudok semmit mert nekem azt mondta,hozzá megy. Én gondolom, hogy másik pasihoz ment mivel volt, hogy esténként elment itthonról pár órára találkozni valakivel. Mit kellett volna mondanom a barátjának, az igazat?

2019. okt. 11. 10:38
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
37%

De hát te az igazat mondtad.Nem tudhattad,hogy nem ahoz a barátjához ment akire te gondoltál.

Aztán,hogyan magyarázza meg a srácnak ezt az egészer,az nem a te dolgod.

2019. okt. 12. 12:13
 32/32 anonim ***** válasza:
0%
"Ha 19 évesen(!) hazudnia kell, akkor az a te szülői hibád kérdező!" Senkinek sem KELL hazudni. És nem, nem a szülő hibája ha egy gerinctelen alak a lány.
2019. okt. 12. 15:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!