Mit tennél, ha a 19 éves lányod hazudna hova ment?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy tegnap este elment itthonról, nekem meg azt mondta, hogy a barátjánál alszik.
A barátja pedig este beállított meglátogatni, úgy hogy nem szólt róla.
Én csak annyit tudtam mondani, hogy nem tudok semmit mert nekem azt mondta,hozzá megy. Én gondolom, hogy másik pasihoz ment mivel volt, hogy esténként elment itthonról pár órára találkozni valakivel. Mit kellett volna mondanom a barátjának, az igazat?
2019. okt. 11. 10:38
21/32 anonim válasza:
Kiderült hova ment? Mert az hogy nem érkezett meg a barátjához, még nem jelenti h csalja.
22/32 anonim válasza:
Én először is szívbajt kaptam volna, hogy akkor hol lehet, ha nem a barátjánál van. Nem érte baj?
23/32 anonim válasza:
"Lebuktattad a lányod."
Ha a lányka azt akarja, hogy anyuci működjön együtt és fedezze őt, akkor avassa be. Ennyi.
24/32 anonim válasza:
22-es, úgy látszik, mostanság 19 éves lány testi épségéért nem divat aggódni.
25/32 A kérdező kommentje:
Igen arról tudni szoktam, hogy esténként col, hogy találkozott vele. Egyébként nal a volt, annak ellenére, hogy megtiltottam neki, hogy más férfinál aludjon a barátja mellett.
2019. okt. 11. 16:09
26/32 anonim válasza:
"annak ellenére, hogy megtiltottam neki, hogy más férfinál aludjon a barátja mellett"
Ezek után mi a kérdés? Persze, hogy nem fogja elmondani, hova megy... :D
27/32 anonim válasza:
Csak én nem értem, hogy mi történt? Két barátja van a lánynak? Talán nem megtiltani kellene az ott alvást, hanem arra buzdítani, hogy válasszon közülük; ráadásul ne hozzon ilyen helyzetbe, mint a tegnapi.
28/32 anonim válasza:
Egyáltalán nem következik ebből, hogy "két barátja van", bárhova mehetett, barátnőhöz, bárhova, amit nem akart elmondani és kitalálta, hogy a barátjához megy.
29/32 anonim válasza:
Nálunk ez az egy szent és sérthetetlen, hogy ki hol van, arról nem hazudik. A családom tudja, hogy nekem anno volt egy iskolatársam, aki otthon azt mondta, a közeli megyeszékhelyre megy könyvtárba, miközben kiment Bécsbe. Napokig keresték a két városban, míg ki nem derült, hogy kint meghalt... HA tudják, hogy ott van, talán megelőzhető lett volna.
30/32 anonim válasza:
Sajnos valamikor normális családból is kerülhet ki normàlatlan fiatal, még ha nem ezt látta akkor is. Valaki nem bírja megállni a megcsalàst sem. Nem mondta el pontosan kihez megy, mert te megtiltottad neki, hogy más pasinàl aludjon, ezek után mi a kérdés? Felnőtt nő, nem tudsz vele mit csinálni, 30 évesen, ha a férjét fogja csalni akkor is ide fogod kiírni? Tudom, hogy szègyelled, beszélgess is vele erről, de nem fog megváltozni, te pedig nem tudsz vele mit csinálni, ettől még a lányod és szeresd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!