Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha a 16 éves lányod?

Mit tennél ha a 16 éves lányod?

Figyelt kérdés

Össze jönne egy 20 évvel idősebb pasival?

A férfi orvos kezelte egy hosszabb kórházban tartózkodás alatt. Ez nem etikátlan?

2019. aug. 14. 22:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Engem az érdekelne a legkevésbé, hogy orvos-beteg viszonylatban mennyire etikátlan...
2019. aug. 14. 22:36
 2/18 anonim ***** válasza:
93%

Etikátlan vagy sem ha a lányod vele akar lenni nem fog semmi tiltás hatni rá erre készülj.

Ha pofára esik majd megtanulja, ha meg nem esik pofára ami kevesebb eséllyel következik be akkor meg egy orvossal nem járt rosszul és nem ők az elsők és az utolsók sem akik között ekkora volt a korkülönbség

2019. aug. 14. 22:37
 3/18 anonim ***** válasza:
43%

Nem te vagy az aki korábban is kérdezte, hogy mit szóknánk ha a 16 lves leányzót 34 éves pasas pénzelné, és dugná?

Ott is megírtam. Megaláznám a pasast a kollégái, barátai, felesége előtt. A láynban meg hatalmasat csalódnék.

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

2019. aug. 14. 22:37
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok.
2019. aug. 14. 22:41
 5/18 anonim válasza:
98%
Akik belinkelik mindig hogy ez nem te voltál e azok egész nap itt vannak és minden kérdést látnak meg stb stb??
2019. aug. 14. 23:12
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

5, nem kell ahhoz egész nap itt lenni, a család téma azért nem pörög (mindig) annyira. Meló mellett üres percekben olvasgatok én is, ha napi egyszer nézek is fel, általában simán visszaolvasok addig, amit korábban már láttam.

Ha meg egy nap több hasonló kérdés van, az akkor is gyanús, ha csak a címeket futja végig valaki. :)

2019. aug. 14. 23:23
 7/18 anonim ***** válasza:
63%
16 évesen még eleve pasiznia sem feltétlen kéne, na de végképp nem egy 36 éves pasassal.... Elbeszélgetnék vele, na de a fickóval is, csak vele már kevésbé kedvesen!! Se perc alatt elmenne a kedve a 16 éves kamasz lányomtól! Biztosan nem engedném a 16 évesemnek, hogy egy közel 40 éves faszival kavarjon, ez nem is kérdés.
2019. aug. 14. 23:29
 8/18 anonim ***** válasza:
22%

Tessek? 16 eves...ok nem tuom a jogszabalyt de ez még nem megrontas? Ha kezeles alatt jottek mar ossze, akkor maximalisan etikatlan. De ha annyira erdekel.valoban az e menj fol az orvosi kamara honlapjara es toltsd le az etikai kodexuket es abban keress ra.

Mit tennek: egyszer leulnek vele es elmondanam a velemenyemet mindegy mi is lenne az, de azert eszerveket is besorolnek kozejuk - pl.: kislanyom szerintem gaz ha a kezeloorvosoddal jossz ossze a kezeles alatt vagy kozvezlenutana mert ez nem tul etikus az orvos szakmaban masreszt gondolj bele, ha veled kikezdett mi a gaancia arra, hogy amikor mar kevesbe szerelmes beled nem fog massal is gyanigy kikezdeni. Oriasi a korkulonbseg te 16 vagy o 40 az 24 ev - o most van elete teljeben fizikailag es szellemileg is. Szakmailag is hamarosan a csucson lesz, ha nincs meg gyereke akkor ideje gyereket vallalnia kulonben oreg tata lesz mikor a gyereke erettsegizik. Viszont neked meg erettsegid sincs...egyszeruen nem vagy vele egy szinten de egy ilyen idos ferfinak vonzo az ude test es a friss kreativ szellemed kesobb azonban hianyolni fogja az elettapasztalatot, szakmai tudast, diplomat stb. a kollegai elott nem.vallalna fol csak trofea lennel blablabla. Aztan a nagy beszedem vegen hozzzatennem: de ez csak az en velemenyem, szeretnem, ha boldog lennel, csinald ugy ahogy szeretned csak az a ket keresem van, hogy vedekezzetek, nehogy meggondoatlanul baba legyen belole es a tanulast ne hanyagold el. Azt tudd ha segitseg kell segitek barmiben csak feltelek a csalodastol. Es megolelgetnem.

Ilyen tortenetet ismerek...csak a lany kicsit idosebb volt a doki meg hazas. Hat tartott egy evig, utana kiderul a dokinak mas fiatal paciensekkel is osszejott ez az es a lany rajott onnantol.mar annyira nem is ragaszkodott a dokihoz es vege lett.

2019. aug. 15. 00:09
 9/18 anonim ***** válasza:
29%
Egyrészt a gyerek kiskorú, másrészt orvos-beteg közötti szexuális kapcsolat nem megengedett. Mégis miért éppen a volt orvosodról fantáziálsz? Voltak Neki más betegei is a kórházban. Attól, hogy különösen kedvesnek tűnt Számodra, nem valószínű, hogy kezdene Veled.
2019. aug. 15. 00:36
 10/18 A kérdező kommentje:
A húgomról van szó nem tudom, hogyan mondjam el a szüleinknek.
2019. aug. 15. 05:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!