Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha a 16 éves lányod?

Mit tennél ha a 16 éves lányod?

Figyelt kérdés

Össze jönne egy 20 évvel idősebb pasival?

A férfi orvos kezelte egy hosszabb kórházban tartózkodás alatt. Ez nem etikátlan?

2019. aug. 14. 22:25
1 2
 11/18 anonim válasza:
60%

"Tessek? 16 eves...ok nem tuom a jogszabalyt de ez még nem megrontas? "

14 éves kortól a beleegyezési szabály szerint mindenki azt csinál amit akar.

Amúgy egy 16 éves lány manapság sok esetben már kész nő, nem tudom, hogy merülhet fel benned ilyen hülyeség.

A középkorban egyébként 16 évesen már családanyák voltak a lányok, csak korunkban divat őket babusgatni, ami nem is jön be annyira, hiszen sokuk aktív szexuális életet él, egy idősebb pasival.

2019. aug. 15. 05:51
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

1. Egy 16 éves lány már azzal van kapcsolatban (jogilag nézve), akivel akar.

2. Az orvos-beteg téma meg csak addig érvényes, amíg az illetö kezelés alatt áll, utána már nem.

3. A korkülönbség ugyan nagy, de ha nem csinálnak belöle nagy cirkuszt, akkor nagy eséllyel hamar kifut. Viszont nem törvényellenes.

4. A "megveretni" tipusú ötletek viszont azok, és ha netán megfogadja valaki, akkor ö kerülhet bíróság elé, és jogosan!

2019. aug. 15. 07:56
 13/18 anonim ***** válasza:
90%

tegnap 23:12

Én linkeltem be a másik kérdést ami pontosan ugyanarról szól mint ez a kérdés. Nem ülök egész nap a gyakorin, sőt elég ritkán jövők fel. De mivel ritkán válaszolok, és soha nem írtam ki kérdést, meg a memóriám tökéletes, rögtön beugrott, hogy olvastam már ilyen kérdést. Sokan akik a kérdést felteszik, felteszik több napon keresztül csk másképp fogalmazva, azt hiszi, így senki nem ismeri fel a kérdéseket.

2019. aug. 15. 09:35
 14/18 anonim ***** válasza:
12%
Annyit kérdeznék tőle, hogy vajon egy 36 éves pasi miként nem talál pár a saját korosztályában. Van valami oka, ha meg nem veszi a lapot nyíltan megmondanám neki, hogy simán élő szexjátékszernek kell a pasinak, csak másként tudja, hogy nem dughatná meg őt, csak, ha összejön vele.
2019. aug. 15. 10:29
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Attól még, hogy 16 évesen nagylánynak hiszi magát, nem az! Eleve nem gondolom, hogy ennyi idősen a pasizással kéne foglalkoznia, de hogy mindezt egy majd 40 éves fószerrel "űzi" az mindennek a teteje. A pasival biztos lenne egy nem túl kedves beszélgetésünk, főleg a férjemnek, hogy felejtse el a kamasz 16 évesemet és keressen magához való felnőtt nőt. Bármennyire is nem tetszene a lányomnak, ezt a kapcsolatot nem engedném meg!
2019. aug. 15. 15:52
 16/18 anonim ***** válasza:
13%

"Bármennyire is nem tetszene a lányomnak, ezt a kapcsolatot nem engedném meg!"

És ezt hogy ültetnéd át a gyakorlatba???? Egy 16 ées lányt nem tudsz napi 24 órában kontrollálni, nem tudod állandóan, hogy hol és kivel van - ezt nem lehet megvalósítani.

Ha "nem engeded", azzal csak annyit érsz el, hogy nemcsak ennyivel idösebb barátja lesz, hanem emellett még hazudik is.

2019. aug. 15. 21:55
 17/18 anonim ***** válasza:
61%

Eleve normálisan neveltem a lányomat, eszébe nem jutott volna 16 évesen 36 éves faszival hetyegni, de ő ennyi idősen eleve nem is a pasizással volt elfoglalva.

Imádom az ilyen tehetetlen szülőket, akik jönnek itt azzal, hogy "Jajj hát mit tehetnél, jaj hát úgy se tilthatod meg blabla."

Hát de! Azért még egyelőre én vagyok a szülő és nem ő! A döntést én hozom és nem ő. Meghallgatom a véleményét, de vannak határok. Ez már bőven a határon túl van. Ha már mindenképp pasizni akar, akkor azt ne egy majdnem 40 éves férfival tegye, aki ráadásul az orvosa.

Tudja jól, hogy egyszer játszhatja el a bizalmamat, utána nézhetne, mennyire lennék engedékeny..

2019. aug. 15. 22:45
 18/18 anonim ***** válasza:
28%

tegnap 22:45-ös: ez nagyon szép szöveg, az egyetlen, amiröl nem írtál, hogy konkrétan mit csinálnál ilyen esetben (most eltekintve a csodás nevelésedtöl, bezárod a lakásba, ha meg kimozdul, mégy vele mindenhová (iskola, szakkörök, barátnök, orvos, stb)???

Szóval írd le konkrétan, hogyan képzeled a dolgot, mert szemmel láthatóan csak a szád jártatod.

2019. aug. 16. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!