Mit tennél, ha a 19 éves lányod hazudna hova ment?
Az történt, hogy tegnap este elment itthonról, nekem meg azt mondta, hogy a barátjánál alszik.
A barátja pedig este beállított meglátogatni, úgy hogy nem szólt róla.
Én csak annyit tudtam mondani, hogy nem tudok semmit mert nekem azt mondta,hozzá megy. Én gondolom, hogy másik pasihoz ment mivel volt, hogy esténként elment itthonról pár órára találkozni valakivel. Mit kellett volna mondanom a barátjának, az igazat?
Ja, mert te még a büdös életedben nem hazudtál, különösen a SZÜLEIDNEK NEM! :D:D:D
Felhívnám, hogy hol van, jól van-e. Megbeszélném vele, amikor hazaér.
A barátja előtt nem mártottam volna be. Azt mondtam volna, hogy nem tudom, hol van. És végül is igaz is, nem tudod, hol van.
Jól jártál el.
Ha az én lányom csinálta volna ugyanezt, másnap megkérdeztem volna hogy merre járt akkor. Mivel felnőtt nem kérhetem hogy számoljon be kivel, mikor,hol találkozik, mikor jön haza, mert felnőtt. Azt viszont elvárhatom, hogy ne hozzon kínos helyzetbe, mivel nem szeretek hazudni.
30/F
"Mit tennél, ha a 19 éves lányod hazudna hova ment?"
Megkérném, hogy ne tegye, mert azzal engem is kellemetlen helyzetbe hoz. Mint jelen esetben téged.
"Mit kellett volna mondanom a barátjának, az igazat?"
Azt mondtad, nem? Nyilván nem ilyenkor kell elkezdeni a szart kavarni mindenféle spekulációval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!