Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Borzasztóan tönkre fog menni...

Borzasztóan tönkre fog menni minden. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem el otthonról. Önállósodni szerettem volna,sikerült,de mivel láthatólag nem sikerül uj albérletbe mennem,hazaköltözöm. Viszont megtudtam,hogy az egyik szülőm le fog lépni. Otthagyja a húgomat is,aki most 11. Nem tudom mit tehetnék. Nyílván segíteni fogom a szülőmet és a húgomat,de úgy érzem ebbe bele fogok roppanni. A 20-as éveim elején vagyok,dolgozom folyamatosan,és félek,mi fog történni. Félek a családom ezt hogy viseli,de legfőképp a húgom.
2019. okt. 5. 19:32
1 2 3 4 5
 31/42 Savlekotő ***** válasza:
65%

Ott egy kiskamasz, aki biztos nem akar árvaházba menni

És a tesóé a kiskamasz?

Rohadtul rendet kéne már rakni a fejekben férfiakéban nőkében h az élet nem csak a dugás meg a szórakozásból meg a többiből áll,ha vki csinált gyereket azt köteles felnevelni.. Ma meg egyre több ember nő pasi a kölykeiket dobálják szerte szét csinálnak 4 5 ot más alomból mert szart se jelent nekik a család szó csak az aktuális basz---da meg a gyerekekért a pénzelde menjen..

2019. okt. 6. 15:42
 32/42 anonim ***** válasza:
75%
Senki nem mondta, hogy fordulj el a húgodtól, hanem azt, hogy a helyzetet nem neked kell megoldani! Segítesz, de a szüleidnek kell a felelősséget vállalni, ez nem lehet egy idősebb testvér feladata.
2019. okt. 6. 15:52
 33/42 anonim ***** válasza:
14%
Hát akkor neveljed, gyerekem. Légy anya 20 évesen. Tahó vagy ám te is, mint a szüleid.
2019. okt. 6. 15:53
 34/42 anonim ***** válasza:
71%
Szóval nagykorúként vállalod a húgod nevelését, és ehhez társad lesz a szintén nagykorú barátod. De akkor mire volt ez az egész kérdezés?
2019. okt. 6. 16:05
 35/42 anonim ***** válasza:
28%
Én sem értem akkor a kérdést. Ott a pasid, neveljétek a hugit. Ennyi.
2019. okt. 6. 16:24
 36/42 Savlekotő ***** válasza:
6%
Előző apuka meg anyuka nevelje a hugit ha már kefélni tudtak,ma divat lett mások nyakára szülni aztán lepasszolni minden alkalommal v örökre,anyuka persze megy Hollandiába élni,az tök rendben van ugye,tesó meg neveljen egy kis korút fel önerőből,ugye? Ilyen embereket büntetni kéne h eszükre térjenek. egyre több Anyuka apuka van aki ha megunja a családot vagy nem hoz már pénzt akkor szépen lelép és a gyerekek majd megoldják magukban mint a dudvák,mondjuk ezeknél gyanítom h eddig se sok szülői figyelem volt.Kár h nem lehet ilyen nőket még időbe elköttetni h ne tudjanak szülni..
2019. okt. 6. 17:11
 37/42 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező azt írta, aki azt ajánlja, hogy hagyja magára a húgát, az köpjön fel, és álljon alá. Ez semmi mást nem jelent, mint hogy vállalja a terheket. Nyilván változott valami a családban, hiszen az elején még azt írta, ebbe bele fog roppani. Most meg köpköd arra, aki javaslatokat tesz arra, hogyan ne roppanjon bele. A köpködős csaj... Egyforma mind ebben a családban.
2019. okt. 6. 17:29
 38/42 anonim ***** válasza:
95%
Utolsó , szerintem nem pocskondiázni kell a kerdezöt , hanem igazan dicserö szavakat erdemel ....
2019. okt. 6. 20:08
 39/42 anonim ***** válasza:
93%
Aki pocskondiázni kezd, az maga is azt kapja, jó lenne, ha megtanulná ezt.
2019. okt. 6. 20:43
 40/42 anonim ***** válasza:
29%
Aki meg itt arra beszélné rá, hogy vegye csak át a szülei feladatát, és a nemtörődöm házaspár helyett nevelje fel a saját húgát, amikor saját maga is retteg ettől, az mindent akar neki, de jót nem. A "jóságos" tanácsadó itteni szülők ne a szülőtársat mentsék a felelősség átruházásával, hanem a 20 éveset, aki maga sem boldogul egyedül.
2019. okt. 6. 20:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!