Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Borzasztóan tönkre fog menni...

Borzasztóan tönkre fog menni minden. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztem el otthonról. Önállósodni szerettem volna,sikerült,de mivel láthatólag nem sikerül uj albérletbe mennem,hazaköltözöm. Viszont megtudtam,hogy az egyik szülőm le fog lépni. Otthagyja a húgomat is,aki most 11. Nem tudom mit tehetnék. Nyílván segíteni fogom a szülőmet és a húgomat,de úgy érzem ebbe bele fogok roppanni. A 20-as éveim elején vagyok,dolgozom folyamatosan,és félek,mi fog történni. Félek a családom ezt hogy viseli,de legfőképp a húgom.
2019. okt. 5. 19:32
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetsz semmit, sodródsz a helyzettel, mint a többiek. Remélhetőleg a szüleid tudják majd minél békésebben kezelni a megoldandó problémákat.
2019. okt. 5. 19:42
 2/42 anonim ***** válasza:
66%
Ha le akar lépni engedd, legalább te ott leszel a hugodnak.
2019. okt. 5. 19:44
 3/42 A kérdező kommentje:
Csak ez azt is jelenti,hogy innentől nem lesz más,aki ellássa őt,mert a másik szülőm aki marad, nagyon messze dolgozik (határban).
2019. okt. 5. 19:49
 4/42 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, nem egyertelmu nekem

Teljesen rad hagyjak a hugodat??

2019. okt. 5. 19:54
 5/42 A kérdező kommentje:
Igen,olyasmi.
2019. okt. 5. 19:54
 6/42 anonim ***** válasza:
20%
Imádkozz! Az segít! (Persze emellett keress megoldásokat, mert az ima nem oldja meg önmagában, de abban segít, hogy a holtponton átlendítsen.(
2019. okt. 5. 20:17
 7/42 anonim ***** válasza:
90%
Ülj le és beszéld meg a szüleiddel hogy oldják meg a hugodat, mert nem a te dolgod őt nevelni. A lehető leghamarabb költözz újra el.
2019. okt. 5. 20:21
 8/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom velük megbeszèlni. Nem lehet. Egyikőjüknek se vagyunk elég fontosak.
2019. okt. 5. 20:25
 9/42 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos neki is önállósodnia kell, menni, iskolába jönni. Egyedül lenni otthon. stb. Egyedül nem vállalhatod a felelősséget. Jól érzem, hogy anyukád lép le?
2019. okt. 5. 20:25
 10/42 A kérdező kommentje:
Nem szeretném konkrétan leírni,nehogy véletlen magukra ismerjenek.
2019. okt. 5. 20:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!