Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehetséges, hogy ezzel valaha...

Lehetséges, hogy ezzel valaha megbékélnek a szüleim és az ikertestvérem? Az ikertesómmal nem beszélek már 8 hónapja csak azt a minimumot mintha 2 lakótárs lennénk. 17. /F

Figyelt kérdés

A tesóm anno járt egy lánnyal akiért én is oda voltam de sokáig nem csináltam semmit mert úgy voltam vele ,hogy ebből nem sülhet ki jó dolog de egyszer nagyon durván összevesztek (elege volt a tesóm féltékenykedéséből).

Szegény teljesen ki volt és nálam keresett vígaszt.

Aztán viszont ebből több is lett mint vígasz és miattam szakított a tesómmal a lány pedig azóta is velem van.

Hát a tesóm igazából azóta teljesen ki van rám akadva és nem is szól hozzám a szüleim pedig beletőrődtek igazából de ők is azt mondták ,hogy ez be nem teheti többet a lábát hozzánk.

Én ennek annyira nem örülök mert így kevesebb lehetőség van találkozásokra de ezzel nem tudok mit csinálni.

De sztetek van még esély ,hogy jóba legyek a családommal(szakítás nélkül)?

Vagy ez túl nagy hátba szúrás volt ahoz?

2019. okt. 1. 18:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

"Komolyan, hogy tudsz tükörbe nézni anélkül hogy leköpd magad?"

Az első pina "beszippantja" az embert 😂😂

Hol érdekli hogy mit gondol a családja

2019. okt. 1. 19:57
 12/19 A kérdező kommentje:

"Fordított esetben mit éreznél?"

Biztos rosszul érezném magam de a tesómnak eddig szinte minden összejött amit csak akart.

Ő volt mindig a nagy ász.

Ő volt a király mindenhol és semmi problémája nem volt(tényleg semmi és ezt elhihetitek mert 1 szobával odébb alszom és mindig láttam és a legnagyobb gondja az volt ha a csapattal nem nyertek hétvégén).

És nem nem fog megcsalni és ezt tudod honnan tudom?

Onnan ,hogy mivel a tesóm a nagykirály a suliban ellenünk uszította a fél iskolát de kitartottunk egymás mellet.

Pedig elég sok rosszat csináltak velünk de mégis együtt maradtunk ennek ellenére.

Ha elmentünk a folyosón vagy elfordították a fejüket vagy úgy néztek ránk mintha embert öltünk volna és sokszor a lányt is egy utolsó k.rvának lehordták ahogy engem egy suttyó parasztnak de kitartottunk.

És pont ezért tudom ,hogy nem fog megcsalni

2019. okt. 1. 20:05
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

Megszegted a "tesó törvényt" ez tény!

Szerintem amint lehet menjetek messzebbre, de a családoddal ne égess fel magad mögött minden hidat!

Aztán majd az élet alakítja önmagát, vagy együtt maradtok, vagy nem, vagy megbékél a családod a 3-ik gyereketek után, vagy nem, erre nem lehet jóslatokba bocsájtkozni.

2019. okt. 1. 20:15
 14/19 anonim ***** válasza:
82%
Megéri egy kis ribizli miatt a tesóddal rossz viszonyt ápolni?? A kis k urva majd kilép az életedből, mert ha egyszer megcsalta a paliját pont a tesvérével, akkor majd szerinted téged nem fog? Mi van benned, ami miatt megfognál egy ilyen szerencsétlent?? Nem csodálom, hogy a szüleid nem engedik be a házba, én sem engedném be. Mélységesen szégyelld el magad, tesó és barát csajára/pasijára nem tartunk igényt, de neked minden mindegy.. Gratulálok☺
2019. okt. 1. 22:02
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
Pontosan a kirekesztetseg az oka annak hogy veled maradt. Tudta hogy másnak mostanában nem fog kelleni. Tudod, ló nincs jó a szamár is....
2019. okt. 2. 11:32
 16/19 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem túlreagáljàk, az nyílvàn elő nem fordulhat, hogy rájött inkább veled lenne.

Ha az èn ikerfiaimmal történik, biztos elmagyaràznàm a másiknak, hogy figyelj, talàn oka van, hogy nem téged választott.

Lehet a túlzott féltékenykedèsed, vagy csak nem voltatok egymàsnak valók, nem akkora dolog ez, el kell fogadni.

Van azért ebben a sztoriban egy jó adag lenézés a női nem irànyàba.

Előfordulhat àm az, is hogy egy nő döntsön, nem egy idomított állat akit tulajdonolni büszkeség lenyúlni meg vétek.

De nyilvàn mindegy, mert a legtöbb válaszoló ezt fel sem fogja.

Másik dolog persze, hogy azért nem szép dolog a tesó csajára hajtani, de a körülmények azért sokat árnyalhatnak a dolgon.

2019. okt. 2. 22:11
 17/19 anonim ***** válasza:
72%

16os, ha a tetsvérem csaja meztelen kínálkozik is fel nekem, akkor se jövök vele össze, mert ez gerinctelenség és patkányság.

Kérdező, szerencséd hogy nem én vagyok a testvéred, mert én elérném hogy dobjon téged a luvnya. Az ilyen könnyű erkölcsű kislányoknál ez nem nehéz dolog.

2019. okt. 3. 16:34
 18/19 anonim ***** válasza:
80%

Ikerkènt mondom, hogy számomra az ikertestvèrem párja mindig is TABU volt és a jövőben is az lesz. Egyszerűen azért, mert még nem született meg az az ember a Földre, aki ezt a köteléket szètzilálhatná. Nem akarok jönni itt a koroddal, de még csak 17 éves vagy, én ezt 32 éves fejjel írom neked, hidd el, később erre te is rá fogsz jönni.

Mostmár nem tudsz mit csinálni, ami történt, megtörtént, előbb utóbb valószínűleg túl teszi magát rajta a testvéred. Ha nem lesz hosszú a kapcsolatotok akkor azért, ha pedig már 20 éves házasok lesztek, akkor azért.

De most teljesen érthetően joggal haragszik, hiszen a hozzá legközelebb álló személy döfte kegyetlenül hátba.

2019. okt. 3. 21:14
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja, csak azért jöttél össze a lánnyal, mert eddig nem volt szerencséd, a tesód meg a király a lányoknál??

Ehh.

Amúgy túl sok hasonlót, srác járt egy lánnyal, aztán összejött a nővérével.. A lányokat nem ismerem, nem tudom, hogy dolgozták fel...

2019. okt. 6. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!