Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Berugtam, anyámék észrevették...

Berugtam, anyámék észrevették rajtam és most eleg cikin érzem magam magam. Mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés
Nem szoktam berugni, most elmentem az egyik barátommal kicsit kimozdulni, aminek az lett az eredménye, hogy kicsit berugtam (csak minimálisan). Olyan rosszul érzem most magam, így hogy észrevették, pedig erre az évre tökre összeszedtem magam, egy csomót tanulok például, ami jelenleg nagyon fontos nekem a továbbtanulás miatt. Nem tudom, reggel majd hogy nézzek a szemükbe teljesen kijózanodva.
2019. szept. 27. 23:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%
*iphone
2019. szept. 28. 01:35
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

"alázattal" - ??? #2, ilyenkor jól vagy?

Kérdező, ne tegyél semmit, egészségedre.

2019. szept. 28. 02:52
 13/20 anonim ***** válasza:
3%

Valamilyen adalékanyag biztosan közömbösíti az alkoholt - de szerintem ennek egy kis idő kell még.

Milyen nehézségeid vannak, amit nem tudtál kezelni ezen a héten? Úgy érzed, állandósulni látszik egy élethelyzet?

Komoly megterhelésnek érzed a munkahelyi légkört - esetleg felsőoktatásban tanulsz és "erős"-nek érzed az elvárásokat?

Ui: én szívből drukkolok Neked, hogy ne az italozás legyen az egyetlen vigaszod! :)

Üdv: 45/N

2019. szept. 28. 04:44
 14/20 anonim ***** válasza:
4%
Hű, de béna sztori.
2019. szept. 28. 06:17
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó válaszoló. Az is lehet hogy kitaláció. Nem? 🤔
2019. szept. 28. 08:36
 16/20 anonim ***** válasza:
65%

Az hát.

A részegség lényege, hogy nem vagy ura magadnak. De ügyes, hogy az írásra ebben a helyzetben is odafigyel, aham.

2019. szept. 28. 08:44
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, miért hihetetlen, nem azt írta, hogy sggrészegre itta magát (egy nő ne is legyen soha olyan részeg, hogy nem tud magáról!!), csak hogy kicsit becsiccsentett, jól érezte magát.

Én is ilyen vagyok (voltam, már nem bírom úgy a piát vénlányságomra :D), hogy buliban simán mérsékelten berúgtunk barátnőkkel, de a beszédemmel vagy az írásommal sose volt gond ilyenkor sem. Ergo ránézésre nem voltam részeg tinipicha, akit fel kell szedni, bár mondjuk hogy az egyenes vonalon se sétálok végig, ha valaki azt kéri, az is fix. :)

Kérdező, ha a szüleid nem hozzák fel a dolgot, nem kell szabadkozni vagy szégyenkezni. Egy péntek esti bulitól még nem leszel részeges.

Tipp: ha legközelebb ilyen van, hazafelé álljatok meg enni valamelyik gyrososnál, mekinél, vagy akárminél, ami van ott, ahol laktok, szóval egyél rendes kaját, mielőtt hazamész. Sokat jelent. :)

2019. szept. 28. 08:52
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaj:D

Egyik legjobb barátnőm bátyjával esett meg anno (kb. 8 éve) hogy életében először elment bulizni, berúgott,majd amikor hazaért elakart menni a mosdóba de nem találta meg ezért lepisilte a tv-t otthon. Én ezen a történeten mindig olyan jót nevetek:D

Az hogy kicsit berúgtál és láttak még egyáltalán nem vészes, semmi. Hidd el ők is ittak fiatal korukban legalább egyszer. Néha előfordul az emberrel:D. Nem lesz semmi baj.

2019. szept. 28. 17:16
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ettől még nem dől össze a világ.Az emberek nagy többsége berúg 18 éves korában.Ha nem szólnak semmit,tégy úgy mintha meg se történt volna.
2019. szept. 28. 20:39
 20/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem volt gond, elég rendesek voltak, nem is értem, mitől féltem ennyire :D

Valaki írta, hogy kamu...szerinted, ha csak kitaláltam volna, nem lett volna annyi eszem, hogy nem hibátlanul írom le?

Nyilván a kérdés kiírásakor már nagyjából kiment belőlem, de valószínűleg részegen is hasonlóképpen írtam volna.

2019. szept. 28. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!