Mit csináljak? Megittam apu piáját, berúgtam és áll a cirkusz!
Akkor szerintem tulajdonkeppen nem azert duhos, mert megittad az o italat, hanem azert, mert csunyan berugtal, csak ugy. Elmondtad neki, hogy miert csinaltad? El kell neki mondani, hogy azert ittal, mert mar eleged volt. Egyebkent azert cirkuszol, mert legtobb ember ilyen: ki kell tombolni a duhot, es ez kiabalassal, brutalitassal jar, ha kitombolta magat, lenyugszik, valakinel tovabb tart.
Vard meg, mig lecsillapodik, es aztan beszeld meg vele. Probald megbeszelni szuleiddel, hogy teljesen ki vagy bukva a veszekedesek miatt. Probaljatok meg kozosen kitalalni valamit, kitalalni a megoldast, hogy csokkentsetek otthon a feszultseget. De ez tobb oldalu dolog. Neked is kell erte tenned meg nekik is.
Szinte minden csaladban sok a feszultseg, nem csak a tinikkel van gond, a kisebbekkel is, foleg manapsag. Ismeretlenul nem mondok semmit, hogy ki hibaja, de mind a ket fel "hibas" altalaban.
Hát figyi, 17 éves vagy... Én elég konzervatív vagyok, de ezen a szüleid helyében én csak mosolyogtam volna nagyot. :)
Nekem ez úgy jön le, mintha apád alkoholista lenne és te megittad a napi betevőjét... De ne legyen igazam.
Szerintem nem azon voltak kibukva, hogy Apukád piáját megittad, hanem azon, hogy 17 évesen berúgtál.
Mindez csak azért, mert féltenek. Hidd el, jogosan!
Mert mi van, ha nem otthon, hanem társaságban piálsz be, és bármi történhet veled.
Szerintem azért cirkuszol, mert ő tudja a legjobban, hogy ez nem a legjobb problémakezelési meg stresszoldási módszer.
Majd lenyugszik.
Te meg ne csinálj többet ilyet, mert az alkoholizmus tényleg halmozódik a családban, és ha 17 évesen ilyet csinálsz, akkor később te is arra a sorsra juthatsz könnyen. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!