Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Megittam apu...

Mit csináljak? Megittam apu piáját, berúgtam és áll a cirkusz!

Figyelt kérdés
Tegnap este úgymond megittam a sörét,meg a borát, az asztalra oda raktam kétezer forintot és egy papírt,hogy bocsi,hogy megittam itt az italok ára,sajnálom! Most meg ordibál anyuval,hogy én egy senki vagyok a szemében még hat hónap és utána 18 évesen úgy tehetem tönkre az életem ahogy akarom.. Pedig még részegen is bocsánatot kértem tőle,és voltak rá tanuk... Tudom nem volt szép ez tőlem,de elegem volt az itthoni cirkuszokból ezért felöntöttem a garatra.. Elég csúnyán berúgtam,de össze is takarítottam magam után.. 17/L
2013. márc. 30. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem tulajdonkeppen nem azert duhos, mert megittad az o italat, hanem azert, mert csunyan berugtal, csak ugy. Elmondtad neki, hogy miert csinaltad? El kell neki mondani, hogy azert ittal, mert mar eleged volt. Egyebkent azert cirkuszol, mert legtobb ember ilyen: ki kell tombolni a duhot, es ez kiabalassal, brutalitassal jar, ha kitombolta magat, lenyugszik, valakinel tovabb tart.

Vard meg, mig lecsillapodik, es aztan beszeld meg vele. Probald megbeszelni szuleiddel, hogy teljesen ki vagy bukva a veszekedesek miatt. Probaljatok meg kozosen kitalalni valamit, kitalalni a megoldast, hogy csokkentsetek otthon a feszultseget. De ez tobb oldalu dolog. Neked is kell erte tenned meg nekik is.

Szinte minden csaladban sok a feszultseg, nem csak a tinikkel van gond, a kisebbekkel is, foleg manapsag. Ismeretlenul nem mondok semmit, hogy ki hibaja, de mind a ket fel "hibas" altalaban.

2013. márc. 30. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
27%
és mi a kérdés?? Hogy büszke lehetsz-e magadra mert 17 évesen már iszol??? Szerintem mindketten szánalmasok vagytok. Te is hogy azt hiszed 17 évesen főleg lányként inni kell, és részegnek kell lenni, és apád is szánalmas mert ordibál veled, de végül is igaza van..
2013. márc. 30. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Hát figyi, 17 éves vagy... Én elég konzervatív vagyok, de ezen a szüleid helyében én csak mosolyogtam volna nagyot. :)

Nekem ez úgy jön le, mintha apád alkoholista lenne és te megittad a napi betevőjét... De ne legyen igazam.

2013. márc. 30. 16:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem azon voltak kibukva, hogy Apukád piáját megittad, hanem azon, hogy 17 évesen berúgtál.

Mindez csak azért, mert féltenek. Hidd el, jogosan!

Mert mi van, ha nem otthon, hanem társaságban piálsz be, és bármi történhet veled.

2013. márc. 30. 17:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Amúgy igen,apám alkoholista,megbeszéltem vele a dolgot mikor lenyugodott és azt mondta hogy az bántja,hogy nem szóltam,hanem szó nélkül... De én életemben most rúgtam be másodszorra..
2013. márc. 30. 17:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az alkoholizmusra való hajlam öröklődik, ügyelj magadra.
2013. márc. 30. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azért cirkuszol, mert ő tudja a legjobban, hogy ez nem a legjobb problémakezelési meg stresszoldási módszer.

Majd lenyugszik.

Te meg ne csinálj többet ilyet, mert az alkoholizmus tényleg halmozódik a családban, és ha 17 évesen ilyet csinálsz, akkor később te is arra a sorsra juthatsz könnyen. :S

2013. ápr. 1. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!