Hazaérkezés után sem. Meg se wc (pisi, kaki) után és simán megy utána a dolgára vissza. Vagy főzés előtt.. Meg folyton a gatyájában van a keze és a seggét, vagy elől vakarja és olyan kézzel utána csinálja, amit szokott. Aztán csodálkozil, hogy miért leszünk betegek tőle folyamatosan, hát így mindenki elkapná.
Hu de van! Szerencsere nem verszerinti rokon, de nekem is a hajam egnek allt toluk. Osszekoltoztem a pasim felnott gyerekeivel na azok fuuuhuuu, mint a tesod.
Hazajottek a dzsuva tomegkozlekedesrol nem mostak kezet, eves elott nem.mostak kezet eves utan se vecezes utan se...ket het utan minden villanykapcsolo es kilincs ragadt a mocsoktol ja es volt kutyajuk akit kezbol etettek simogattak na tana se mostak kezet. Igaz a fiuk nyitott veceajto mellett hugyoztak. Ugyhogy en azt hittem hivom a gazzal fertotlenito csapatot. Nagy nehezen legalabb az eves elotti kezmosasra ra lehetett oket venni, de a vegen en mar nem fogtam meg a kilincseket es a villanyt is konyokkel.kapcsoltam fol. Kethetente meg lefertotlenitettem ezeket. Igy is ok folyton betegek lettek szerintem egymasnak adtak at a kilincsen😀
2019. szept. 27. 20:29
12/29 A kérdező kommentje:
"Igaz a fiuk nyitott veceajto mellett hugyoztak."
Dettó ugyanez... Hát azért ez a betegség téma korántsem vicces. Én is Domestossal fertőtlenítek mindent, de hiába.
Ja meg a szobában is meg van hetekig a bűznen, hogy nem nyit ablakot. Már érzed, meg nem lehet levegőt kapni, de nem nyitja ki..
2019. szept. 27. 20:34
13/29 anonim válasza:
Úgy általánosságban is elhanyagolja magát? Nem fürdik, koszos ruhában jár? Lehet depressziós is.
2019. szept. 27. 20:44
14/29 anonim válasza:
Erre kiskorában kellett volna megtanítani, hogy mosson kezet pisilés után. Most akkor valószínűleg a marokmarcsizás után sem mos kezet, Ti meg ehetitek a főztjét. Miért nem Anyud főz egyébként?
2019. szept. 27. 20:53
15/29 anonim válasza:
Mi családunk szerves része a kútyank....
2019. szept. 27. 21:47
16/29 anonim válasza:
2 hónapos unka öcsém sem mos kezet....
2019. szept. 27. 21:48
17/29 anonim válasza:
Családtag (tudtommal) nincs, de volt egy ilyen osztálytársam, ráadásul egy sportos, igényesnek látszó csaj volt az illető. Tiszta hülyének nézett, mikor egyszer ment ki a mosdóból nagy lendülettel, én meg kérdeztem, hogy “te nem mosol kezet?”. Csak annyit mondott, hogy ő pisilés után nem szokott, mert akkor nem kell.
2019. szept. 27. 22:43
18/29 anonim válasza:
Nem csak családban de munkahelyen is sorra látom hogy kb. egyik se mos kezet. Nem vagyok tisztaságmániás de azért ilyenkor elgondolkodom hova kerültem.
2019. szept. 27. 22:50
19/29 anonim válasza:
Volt egy ilyen pasim. Égnek állt a hajam attól, amikor nálam ment el mosdóba, aztán kézmosás nélkül kezdett összefogdosni mindent. Egy idő után szépen megkértem, hogy ha nem hajlandó tisztálkodni, inkább ne jöjjön többet.
2019. szept. 27. 23:08
20/29 anonim válasza:
Ilyen családtagom szerencsére nincs, de volt olyan lakótársam, aki ételmérgezést kapott. 20 perc alatt 4x fosta össze a mosdót, de kezet egyszer sem mosott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!