Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan családtagotok, aki...

Van olyan családtagotok, aki nem mos kezet?

Figyelt kérdés

Hazaérkezés után sem. Meg se wc (pisi, kaki) után és simán megy utána a dolgára vissza. Vagy főzés előtt.. Meg folyton a gatyájában van a keze és a seggét, vagy elől vakarja és olyan kézzel utána csinálja, amit szokott. Aztán csodálkozil, hogy miért leszünk betegek tőle folyamatosan, hát így mindenki elkapná.

Testvéremről van szó.

2019. szept. 27. 17:31
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
71%
Nincs, normális, tiszta családban nőttem fel. Minket megtanítottak ilyen ALAP dolgokra.
2019. szept. 27. 18:02
 2/29 anonim ***** válasza:
75%
munkahelyen ismertem egy ilyen hányingerkeltő fickót. megvolt sértődve mert nem fogtam vele kezet. mikor sokadjára szóvá tette felb aszta az agyam. na akkor kikeltem magamból. elmondtam hogy legalább wc-zés után illene kezet mosnia. itthon max az ülőke nincs lehajtva néha. alap a higiéniás szabályok betartása. ez annyira természetes,hogy elcsodálkozom ha valakinél nem.
2019. szept. 27. 18:17
 3/29 anonim ***** válasza:
63%
Nincs.
2019. szept. 27. 18:42
 4/29 anonim ***** válasza:
80%
Nem csak családban de munkahelyen is sorra látom hogy kb. egyik se mos kezet. Nem vagyok tisztaságmániás de azért ilyenkor elgondolkodom hova kerültem.
2019. szept. 27. 18:47
 5/29 anonim ***** válasza:
79%

Nincs szerencsére.

Egy idegennek nem szólnék, de azért a testvéremnek simán. Miért nem szóltok neki, hogy kellene? Nem írtad hány évesek vagytok, de ha nem te, a szüleid megtehetnék.

2019. szept. 27. 19:06
 6/29 anonim ***** válasza:
63%
Ne is mondd... Pedig tényleg nem vagyok finnyás, mármint, van hogy pl hazajöttem aztán nem mosok kezet meg ilyenek sőt inkább nem szoktam, de evés előtt azért igen. Meg alap hogy még kis dolog után is. De mikor olyan valakivel kell kezet fogni akin látod hogy egy trágyadomb akkor brrrrrrrrrrr :D Van a családban sajnos, de nem normális.
2019. szept. 27. 19:25
 7/29 anonim ***** válasza:
84%
Egyik rokonom olyan,amit leírtál...de szerencsére nem velünk lakik,így nem kell folyton undorodnom.
2019. szept. 27. 19:44
 8/29 A kérdező kommentje:
Őrjöng, kikéri magának, meg agresszív lesz...
2019. szept. 27. 20:01
 9/29 anonim ***** válasza:
69%
Nincs. Nem egyszer láttam máshol,hogy pl.:bemegy xy wc-re hugyozni,utána meg úgy megy el,hogy rá se néz a csapra. Értem,hogy nincs szappan,de akkor is.
2019. szept. 27. 20:13
 10/29 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, mintha az én testvéremről beszélnél. Ő is tisztán ilyen sajnos.
2019. szept. 27. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!