Nektek is van olyan családtagotok, aki csak etetéssel tudja kimutatni a szeretetét?
Szűzanyám, Kérdező!
Azt hittem először, hogy az én férjemet írtad le! :)
Ugyanezt csinálja a macskákkal, kutyákkal, de ami a tragikus, hogy velem is ezt tenné, holott én cukorbeteg vagyok.
Hiába magyarázom, (pedig amúgy nem lenne buta ember) hogy hagyjon békén, én tudom, hogy mikor, mit és mennyit szabad ennem, mindig cirkuszolunk emiatt.
Egyenesen kínzásnak tartom, ha valamiről nagy keservesen lemondok, ő meg dugdossa az orrom alá.
Szerintem ez valami agybaj lehet az ilyen embereknél.
Biztos van valami neve ennek a kórnak, én még nem néztem utána.
3. :D Engem nem.
Nekem apám volt ilyen. K_rva jól főzött, sütött, élvezettel, egyééééél.
Aztán meg lecseszett, hogy miért vagyok elhízva...
Nagyim is ilyen volt és anyósom is ilyen. Én sosem sértődtem meg, csak megtanultam, hogy mindenből magamnak kell szedni.
Szóval felnőtt fejjel már meg tudom tenni, hogy mindenből csak pár falatot szedek, így anyós is látja, hogy jajdefinom a főztje, mert mindenből eszek, és én sem leszek rosszul. :) De régebben simán megcsinálta, hogy biztos haragszom rájuk, azért nem eszek, míg ezt így ki nem alakítottuk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!