Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan családtagotok, akit...

Van olyan családtagotok, akit mindennél jobban gyűlöltök?

Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?

2015. jún. 4. 21:48
 1/10 anonim ***** válasza:
10%
Nincs ilyen.
2015. jún. 4. 21:54
 2/10 anonim ***** válasza:
92%

A 7 éves öcsém (féltestvér,havi 1x látom,szerencsére)

mert szemtelen, visszapofázik, kinevet, megüt és sorolhatnám. Neken sosem fogad szót és folyton hazudozik. Soha nem bántottam, szavakkal se. 2 évet vár, nagykorú leszek, akkor majd úgy elverem mint szódás a lovát. A kapcsolatot tuti nem fogom tartani vele. Ja,és azt mondta azérz utál mert sosem játszottam vele...

2015. jún. 4. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
egyik unokatestvér. majdnem az utcára kerültünk miattuk.
2015. jún. 4. 21:57
 4/10 anonim ***** válasza:
Gyűlölni nem gyűlölöm, de pillanatok alatt felidegesít egyik nő rokonom. Felhív, és phátulról jövő kérdésekkel bombáz, aztán felhívja anyámat, előadja az ő verzióját, aminek köze nincs ahhoz, amit mondtam, miután ez megvolt, végigtelefonálja a rokonokat, fűzi a sztorit, a végén úgy bekavar, h kibogozni se lehet az egészet, aztán újra indul a kör, mindenkit felhív, h tisztára mossa magát. A végén ő az áldozat. És nagyon sötét, de a legokosabbnak hiszi magát. Néha leütném.
2015. jún. 4. 21:58
 5/10 anonim ***** válasza:

sógoromat, azért mert mindig beszól rám(megaláz),de úgy hogy nem egyértelműen teszi így nem lehet letámadni,plusz csak mert neki 2 diplomája is van nekem meg egy se ezért messziről látszik mennyire lenéz(testvérét is mindig leszólja így páromat is sajnálom)

sógorom neje pedig amióta gyereket szült ő a krőzus, ha mondok valamit" én még nem szültem tehát nem értek hozzá" pedig nem kioktatom csak mesélem a tapasztalataimat(vicces emlékeket), mindig figyelünk mit mondunk mert jön a sértődés.

ők ketten szétzilálták a családot és feszült lett a légkör :(

2015. jún. 4. 22:13
 6/10 anonim ***** válasza:
27%

igen az azsonyt mer nem ad pénztpiára moast

Tibi vagyok .,,

2015. jún. 5. 07:07
 7/10 anonim válasza:
Van.Bar hazassagi rokon, a sogornom. Egoista, pedig semit nem ert elonerobol eleteben, eszmeletlenul buta, de kb egy oteves szintjen van tajekozottsagban, e melle bunkon, karomkodva okoskodik.
2015. jún. 5. 10:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Ma már nem gyűlölök. De kamaszkoromban fater tiszta szívből gyűlöltem. Ma csak szimplán rühellem és menekülök előle. Hogy miért? Mert egy gyökér. Nincs még egy ekkora balf.asz a Földön, mint ő. 30/nő
2015. jún. 5. 12:30
 9/10 anonim válasza:

8-as válaszoló : mintha én írtam volna az apámról( akit nem is tudom miért nevezek annak).

remélem,hogy minél hamarabb szabadulok tőle.

2015. jún. 5. 12:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Keresztanyám(anya tesója),mert csakúgy beállít hozzánk,elvárja,hogy vigyázzunk a kicsikre(szerencsére már nagyobbak és normálisak),ja és még emellé itt maradnak 11-ig.Általában anyai nagymamám még mondja is anyának,hogy adjon nekik meleg ebédet,mert fáradtak(!).4 óra vásárlás(inkább plázázás) után én is fáradt lennék!

Szülinapomon fel se köszöntöttek,anyát minden hülyének lehordja a saját testvére és ezek után a nagyim még imádja is őket(jobban mint anyát)!>:(

2015. okt. 16. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!