Van olyan családtagotok, akit mindennél jobban gyűlöltök?
A 7 éves öcsém (féltestvér,havi 1x látom,szerencsére)
mert szemtelen, visszapofázik, kinevet, megüt és sorolhatnám. Neken sosem fogad szót és folyton hazudozik. Soha nem bántottam, szavakkal se. 2 évet vár, nagykorú leszek, akkor majd úgy elverem mint szódás a lovát. A kapcsolatot tuti nem fogom tartani vele. Ja,és azt mondta azérz utál mert sosem játszottam vele...
sógoromat, azért mert mindig beszól rám(megaláz),de úgy hogy nem egyértelműen teszi így nem lehet letámadni,plusz csak mert neki 2 diplomája is van nekem meg egy se ezért messziről látszik mennyire lenéz(testvérét is mindig leszólja így páromat is sajnálom)
sógorom neje pedig amióta gyereket szült ő a krőzus, ha mondok valamit" én még nem szültem tehát nem értek hozzá" pedig nem kioktatom csak mesélem a tapasztalataimat(vicces emlékeket), mindig figyelünk mit mondunk mert jön a sértődés.
ők ketten szétzilálták a családot és feszült lett a légkör :(
igen az azsonyt mer nem ad pénztpiára moast
Tibi vagyok .,,
8-as válaszoló : mintha én írtam volna az apámról( akit nem is tudom miért nevezek annak).
remélem,hogy minél hamarabb szabadulok tőle.
Keresztanyám(anya tesója),mert csakúgy beállít hozzánk,elvárja,hogy vigyázzunk a kicsikre(szerencsére már nagyobbak és normálisak),ja és még emellé itt maradnak 11-ig.Általában anyai nagymamám még mondja is anyának,hogy adjon nekik meleg ebédet,mert fáradtak(!).4 óra vásárlás(inkább plázázás) után én is fáradt lennék!
Szülinapomon fel se köszöntöttek,anyát minden hülyének lehordja a saját testvére és ezek után a nagyim még imádja is őket(jobban mint anyát)!>:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!