Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Honnan kaphatnék szeretetet?

Honnan kaphatnék szeretetet?

Figyelt kérdés

24 éves lány vagyok még itthon élek apummal.

Anyukám sajnos kiskoromban meghalt ezért azóta szeretethiánnyal küzdök.

Apámnak alig van hozzám egy kedves szava. Ha elromlik valami már én vagyok a hibás meg gúnyolódik rajtam.

pl: büdöslábú vagyok meg nem tudok semmit sem csinálni, hibás vagyok stb.

Annyira szeretném ha szeretnének. Vannak barátnőim de nekik van barátjuk így ugye ők keveset vannak velem.

Apámmal sosem volt jó a viszonyom csak a legszükségesebb dolgokat beszéltük meg.

Nála az volt a szeretet jele ha elvitt a cukrászdába vagy pénzt adott (mikor idősebb lettem).

24/L

2015. nov. 20. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Találj barátokat, vagy egy rendes fiút, aki odafigyel rád. Tudom, ez sem egyszerű, de mit gondolsz, mégis honnan kaphatnál szeretetet? Olyan emberre van szükséged, aki ismer, akiben megbízhatsz. Ahhoz, hogy megismerj valakit, és megbízz benne, időre van szükség. Az idő lesz az, ami fontossá teszi az embereket, így alakul ki a kötődés és a szeretet. Remélem, ezzel azért nem mondtam újat, de szeretetet nem lehet csak úgy hirtelen a semmiből kapni. Gyorsan csak az illúzióját lehet megkapni, abból lesznek aztán a nagy csalódások. Szívből kívánom, hogy találd meg, akit keresel, és tudd meg, hogy milyen szeretni és szeretve lenni.
2015. nov. 20. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak győzd a sok priviüzenetet olvasni ami most jönni fog :D
2015. nov. 20. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnálom, én is így vagyok igaz élnek a szülők, de kamasz koromat és a közép sulis időszakot leszámítva 10 éve magam vagyok, volt kutyám, ő sok szeretetet adott, de nincs már. Nekem is hiányzik baráti és szerelmi társ, de nem jön össze, az tényleg rossz, ha nem kapsz szeretetet, tudom milyen. Próbálj keresni pasit.
2015. nov. 20. 17:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom mit érzel, én is így nőttem fel, hol az iskolában bántottak, hol otthon, a szüleim elváltak, és édesapám erősen háttérbe szorult, pedig ő szeretett.

Anyukámnál maradtam a bátyámmal, a kiskorom szó szerint horror volt, az erőszak minden formáját meg kellett tapasztalnom...Édesanayám nem hitte el, sőt, ő is rádobott egy lapáttal, noha ő inkább szóban (az is elég volt). amikor felnőttem, sem lett jobb a helyzet, a férfiak többnyire szintén bántottak, pedig fura mód túltettem magam a gyerekkoromon, tiszta lélekkel nyitottam feléjük, mégis.

Ma már nem tudok 100%-ig bízni, van egy párom, aki szeret, mondja, mutatja, látom a szemében, mégsem tudom elhinni, mert annyian hazudták már....

Egy pszichológust kellene felkeress, nekem segített (kb 3 éve volt egy idegösszeroppanásom, depressziós lettem, kis híján tragédia történt), azóta jobban vagyok, találtam egy hobbit, amivel tudom magam és az önbizalmam fejleszteni (vezetés).

Ha gondolod, tudunk privátban beszélgetni! :)

2015. nov. 20. 17:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát tudom nem vigasz, de sokan vannak sajnos hasonlóan.

Apukád biztos szeret, ez szerintem szimpla bunkóság részéről, ezen meg nem tudsz változtatni, ő ilyen.Esetleg beszélj vele ezen érzéseidről őszintén.De vajon ő érzékeli hogy szereted?Kimutatod neki?Lehet, nem tanulta meg ő sem hogy kéne kimutatni.Más egyéb rokonok?

2015. nov. 20. 17:43
 6/7 gömbicica ***** válasza:

nagyszüleid? hozzájuk nem tudsz fordulni?

nem vagy könnyü helyzetben :( :(

tanulsz, vagy dolgozol már?

mely országrészben laksz?

Testvéred ?

Édesapád egyedül van? nem házasodott meg Édesanyád halála után?

bocs,hogy ennyit kérdezek, de okokat próbálok felfedni.

2015. nov. 20. 17:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Először az önértékelésed kellene rendbe tenned. Javasolnám, hogy foglalkozz a régi sérüléseiddel, jó lenne, ha ezeket fel tudnád dolgozni. Másrészt, akkor fogsz tudni kilépni a jelenlegi helyzetedből, ha elköltözöl otthonról. Az önértékelésednek jót tenne, ha valamilyen önkéntes munkát végeznél, próbálj meg többet emberek közé járni.
2015. nov. 21. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!