Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitől kaphatnék szeretetet?
Figyelt kérdés
Mármint nincs párom, nincs közeli barát se, szülő se.
Akkor ilyenkor szeretetet hogy lehet szerezni ?
Elvére azt még venni se lehet :(
2015. ápr. 9. 12:51
1/8 anonim válasza:
Legyél véradó. Hátha majd megszeretget egy-két angyalszívű nővér.
2/8 anonim válasza:
szerezz barátokat és/vagy párt...
3/8 anonim válasza:
te szeress - a többi majd ebből alakul
5/8 anonim válasza:
Jaj ne legyel mar szobakutya
szeretet nem lehet szerezni! Foleg ha nem teszel erte.... es foleg ha magadra gondolsz, hogy majd szeretni fognak juhu.... ne legyel szeretetmoho, mert az tonkretesz!
Ezzel a szemlelettel sosem fogsz megelegedni azzal, hogy mennyi szeretetet kapsz.. sot, lehet eszre sem fogod venni..
egyebkent meg szeresd magadat... ha mar ez megvan, akkor nem szenvedsz hianyt a szeretetbol.... es akkor masok isnszeretni fognak
6/8 anonim válasza:
Van kedved beszélgetni? Nekem is nagyon szeretethiányom van, otthagyott a barátom. Ő volt az első és nagyon szerettem, de nem kellettem neki. Ez a világ legrosszabb érzése.
7/8 A kérdező kommentje:
# 6
Igen, lenne :)
írok neked
2015. ápr. 9. 13:41
8/8 opened paradise válasza:
Küldöm a szeretetet. Érzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!