Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 32 éves létemre anyámnak még...

32 éves létemre anyámnak még most is joga van ilyenhez velem szemben?

Figyelt kérdés

Ma kijelentette hogy jövő hónapba kötelező vele kirepülnöm a nagyszülőkhöz mivel nem tudni még mennyi ideig élnek mivel elég idősek.

Nekem itthon van feleségem,mondom oké de viszem őt is.

Erre elkezdett puffogni, hogy most csak a nagyszülőkkel foglalkozzak ne pedig a feleségemmel.

És ami a legjobban bosszantó már előre megígérte a hátam mögött azt hogy én is megyek meglátogatni a nagypapát és mamát... ahelyett, hogy először megkérdezett volna engemet, hogy eltudok e menni szabadságra van e kedvem egyáltalán stb... ( másrészt én nem tartottam eddig se a nagyszülőkkel nagyon a kapcsolatot)

2019. szept. 22. 21:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%
Na most! Nem,ezt nem tehetné meg valójában de veled igen mert megengeded.Kiváncsi lennék,hogyha te mindig ilyen vagy és anyád mindig ilyeneket csinál akkor a feleséged hogy hogy hozzád ment? Nem tudom ki az akinek kell egy anyámasszony katonája.Tessék végre anyuka szoknyáját elengedni az Isten szerelmére!
2019. szept. 23. 00:26
 12/27 anonim ***** válasza:
36%
részben igaza van.talán nem a legjobb módját választotta ennek,hiszen téged megkerült,de érthető az ő nézőpontja is. a nagyszülők öregek,messze vannak,talán ez egyfajta búcsú is,mert ki tudja?! egy családban vannak kötelezettségek a szülő felé. anyád ezt tudja. benned az irántuk érzett kötődés nem olyan erős,ezért érzed felháborítónak hogy a tudtod nélkül belement ebbe. tedd ezt meg anyádért,a nagyszüleidért(még talán jól is jársz...bevesznek a végrendeletbe :D ) gondolom anyád azért nem dönt mindenben helyetted...
2019. szept. 23. 01:34
 13/27 anonim ***** válasza:
81%
HA nem vagy elég bátor az igazságot megmondani, (azt, hogy nem manipulálhat téged senki), akkor mondd neki, hogy vele repülsz, aztán mondd, hogy nem kaptál szabadságot, sőt még mások helyett is te dolgozol. Így hát sorry, nagyon sajnálod.
2019. szept. 23. 08:24
 14/27 anonim ***** válasza:
86%
Nem tevesztetted el a korodat? Nem 16 vagy inkább? Én felnőtt vagyok, az én anyám bármit kijelenthet, ha én nem akarom, akkor fejre is allhat. Ha nem tartom a kapcsolatot valakivel, akkor marhára nem erdekel az se, hogy meddig el, nem megyek látogatóba.
2019. szept. 23. 09:03
 15/27 anonim ***** válasza:
77%
Ne és kész.Ha megharagszik majd megbékél.Felnőtt vagy,neked a család az első,nem amit anyuci diktál.
2019. szept. 23. 09:34
 16/27 anonim ***** válasza:
87%
Bakker, állj már a sarkadra. Nagyszülőket meglátogatni szép dolog, de te döntsd már el, hogy kivel-mikor.
2019. szept. 23. 13:19
 17/27 anonim ***** válasza:
87%

Én ismerek több olyan "gyereket" is,akik elmúltak 25 évesek,de kötelező menni a nagymamához.

Szomorú.

Ha együtt is élnétek,akkor sem szabadna kötelező programokat csinálnia neked,főleg nem feltételekkel.

Ha te megakarod látogatni a nagyszüleidet meglátogatod,és azzal,akivel akarod.

2019. szept. 23. 14:20
 18/27 anonim ***** válasza:
87%

Azért csinálja ezt, mert hagyod. Mert téged gyereknek néz és ahogy öregszik, úgy leszel újra 16 a szemében.

Az a helyzet, hogy függetleníteni kéne magad tőle. Úgy, hogy minimalizálod a kapcsolatot. Ellentmondasz, ha kell.

Van feleséged, neki kéne az elsőnek lennie és ezt anyádnak is meg kellene értenie. Mert a gyerek felnő és saját életet(esetleg családot) alapít, ez az élet rendje.

2019. szept. 23. 14:44
 19/27 anonim ***** válasza:
0%
Nem kotelezhet rá, de ebben az esetben igaza van.
2019. szept. 23. 17:49
 20/27 anonim ***** válasza:
61%
"Ma kijelentette hogy" Ahha, te meg ha valóban felnőtt 32 éves házas FÉRFI vagy akkor te meg kijelented hogy nem mész. Ennyi. És ha háborog? És ha megsértődik? Mi lesz? Nem készít uzsit neked?vahy nem készíti elő a tisztán vasalt ruhádat? Mit? Mit tud csinálni anyuci ha nemet mereszelsz mondani neki??
2019. szept. 23. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!