Összegyűjtöttem 40 000ft-ot, és anyámnak kölcsön adtam belőle 35kt. Azóta se láttam belőle vissza semennyit. Ha célozgatok rá közli, hogy majd vissza kapom. Nem merek vele összeveszni ez miatt mert kb hozzám vágna mint a kutyának. Mit tegyek?
Elmondásod alapján nem sok esélyt látok arra, hogy a pénzed visszakapjad. Ne adj többet kölcsön senkinek, arra ott vannak a bankok, tőlük lehet kölcsönt kérni, melyet ők be is tudnak hajtani. Neked erre nem sok lehetőséged van, pláne, hogy a szülődnek adtad, gondolom mindenféle írás nélkül.
A válaszadóknak csak halkan jegyzem meg, senkinek semmi köze ahhoz, hogy hány éves vagy, miből, és mi módon gyűjtötted össze a pénzed!
Aki megkérdezheti, azt úgy hívják, hogy NAV.
"Igazából anyám egyedül nevel minket de nem igazán van hiányunk semmiben"
Na ez az, amit te nem tudhatsz. Attól még, hogy van tiszta ruhád és kaja az asztalon, bizony számolgathatja hó végén a pénzt, vagy hogy váratlan kiadásra honnan kerít tízezreket.
Kérdező! A kérdésben egyszeri alkalmat írsz, #7ben pedig, hogy "elveszi mindig". Most akkor melyik?
Egyébként szerintem ez nem az az összeg, amiért érdemes lenne felrúgni a családi békét.
Egyébként pedig lehet, futja mindenre, de ezzel ki is ürül a családi kassza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!