Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg szinte mindig sejti a...

Tényleg szinte mindig sejti a szülő, ha gyereke meleg/leszbikus/transzszexuális?

Figyelt kérdés

Nyilván érintett vagyok, de nem fejteném ki, nem szükséges sztem a kérdés megválaszolásához.

Felnőtt fejjel költöztem vissza ideiglenesen a szüleimhez főiskola után, pár éven belül megyek külföldre. ezek az előzmények.

Szóval egy ismerősöm azt mondta, hogy higgyem el, hogy szülők, testvérek ezt rögtön tudják, de én nem vettem észre, hogy öcsémen kívül bárki is sejtené (ő is csak azért, mert régen belenézett a gépembe). Az ős viselkedés nem változott, régen sem beszéltünk, sőt mintha kicsit udvariasabb lenne velem, bár az is lehet, hogy közben röhög rajtam, nem tudom.

Nyilván anyám piszkál néha, hogy ismerkedjek már lányokkal, de alapvetően nagyon zárkózott vagyok, így szerintem max. néha átfuthat az agyukon, mert elég vékony és nőies alkat vagyok.

Elsősorban hasonló helyzetben lévő szülők, testvérek válaszát várom, hogy hogyan jöttek rá, vagy rájöttek-e, hogy a testvérük/gyerekük az.

2019. szept. 20. 08:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Látom, hogy kitöröltetted a válaszomat. Mi van, fáj az igazság?

Pedig akár tetszik, akár nem, a vékony hangodról és a kéztartásodról MINDENKI látja, hogy mi a helyzet.

Annyi, hogy egyes embereknél megfigyelhető a tagadás mechanizmusa: hiába látja a saját szemével, a tudata tagadásba kezd és nem hajlandó elfogadni, felfogni azt, ami nem tetszik neki.

2019. szept. 24. 05:28
 12/17 A kérdező kommentje:

# 11/11

higgadj már le, nem töröltettem semmilyen választ, gyanítom vmelyik válaszolónak nem tetszhetett amit írtál.

nincs vékony hangom, a kéztartásom sem feltűnő.

2019. szept. 24. 08:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne törődj vele kérdező.. Az a lökött csak hülye sztereotípiákat szajkózik. Ismeret meleget aki cirka két méter, egy izomhegy, mert nagyon kényes a kinézetére.. Nem is értem miféle vékony hangról meg kéztartásról csicsereg az a löketelem.
2019. szept. 24. 08:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az amcsi vígjátékok túltolt figuráira gondol. Persze ott a többi szereplő is ennyire reális.
2019. szept. 24. 21:08
 15/17 anonim ***** válasza:
27%
Amelyik szülő odafigyel a gyerekére, az észreveszi,ezt kimerem jelenteni.
2019. okt. 7. 13:00
 16/17 anonim ***** válasza:
91%

Én már pár éve tudom, hogy a lányokat is szeretem, de nem beszéltem erről anyámnak, pedig amúgy mindent meg tudok beszélni vele, csak szerintem még én sem voltam benne biztos. Nos és most van egy barátnőm, akit be is mutattam már neki és teljesen jól fogadta, de mégcsak nem is lepődött meg. :D Mint, aki nem is, hogy sejtette, hanem mintha tudta is volna. Pedig egyedül csak az unokatestvéremnek mondtam ezt el, róla pedig 1000000%-ban tudom, hogy nem mond el ilyeneket másnak, szóval biztos nem tőle tudja. Szerintem ezt valahogy látja egy szülő, főleg egy olyan, aki foglalkozik is a gyerekével.

16/L

2019. okt. 7. 16:13
 17/17 anonim válasza:
100%

A szüleimnek/családomnak fogalmuk sincs róla hogy pánszex vagyok (mondjuk kicsit homofóbok is)

Eddig 2 párom volt,ők viszont mindketten fiúk voltak

Most 2 lány és egy non-binary tetszik,és semmit nem vettek észre rajtam

2019. nov. 15. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!