Hogy mondjam meg szüleimnek hogy lehetne halkabban is
szexelni?
Figyelt kérdés
Minden reggel rájuk ébredek fel és annyira zavar.. Nagyon vékonyak a falak ezt ők is tudják akkor miért nincsenek csendben? Nem alszok már olyan mélyen reggel..
úgy hallani rendesen mindent mintha egy szobában lennénk. Meg sokszor hallom miről beszélgetnek amit nem kéne hallanom de miért nincs annyi eszük hogy máskor beszéljenek ilyeneket mert ezt én is hallom? Főleg mikor már kicsit isznak is csak a szex a téma én meg már unom. Nem értem oket mit csináljak hogy befejezzek?
Elvált szülők gyerekeként mondom neked addig örülj míg ennyit szexelnek a szüleid. Éjszakára dugj be füldugót.
2019. szept. 8. 01:58
13/23 anonim válasza:
Nem tudom a választ a kérdésedre, de kérd már meg anyukádat, hogy árulja el nekem, mi a titka, hogy tudja hosszú évek óta minden reggel felébreszteni a vágyat a férjében.. más nő meg örül, ha minden héten összejön... Kérem a receptet! 😂
2019. szept. 8. 02:07
14/23 anonim válasza:
Kezdj el panaszkodni, hogy nem tudod mi van veled mostanában, nem tudsz aludni, mindennap kora reggel óta ébren vagy. Hátha veszik a lapot. Esetleg néha, ha felébredsz, kapcsold be a tévét, hogy hallják.
2019. szept. 8. 03:57
15/23 anonim válasza:
Pedig ha nem mersz velük beszélni erről, én biztos, hogy bekapcsolnám a zenét jó hangosan, hogy leessen nekik. Nem kell sokáig, elég addig, amíg nem hagyják abba. Viszont ezt következetesen minden reggel. Igazából aludni úgysem tudsz, rontani nem fog a helyzeten. Miért tűröd ezt már évek óga? Mitől félsz? Komolyan lehet, hogy egyszer kellett volna átkopognod, ráverned a falra, átkiabálnod vagy a reggelinél bemondanod, hogy egyeztessétek már a napirendeteket mert nem tudsz aludni tőlük, és megoldódott volna a dolog. Életképtelen vagy.
2019. szept. 8. 06:25
16/23 anonim válasza:
"én biztos, hogy bekapcsolnám a zenét jó hangosan, hogy leessen nekik. Nem kell sokáig, elég addig, amíg nem hagyják abba. Viszont ezt következetesen minden reggel."
Szerintem a zene nem fogja zavarni őket, csak annál bátrabban csinálják majd tovább, mert ha hangosan szól a zene, akkor már tényleg biztos, hogy nem hallja őket senki. :)
2019. szept. 8. 07:06
17/23 anonim válasza:
Anya, apa tényleg csak 8 percig bírja az ágyban? Tegnap lemértem stopperrel.
2019. szept. 8. 07:23
18/23 anonim válasza:
Már nagylány vagy.Mond meg anyukádnak,hogy hallod őket,és ez neked kellemetlen.
2019. szept. 8. 08:02
19/23 anonim válasza:
Ha hallod,hogy szexelnek akkor ne fülessel, hanem kihangosítva kezdj el jó hangosan zenéthallgatni. Így már csak leesik nekik. Ha nem, akkor meg kell kérni őket, hogy hangszigeteljétek a falat.
2019. szept. 8. 08:03
20/23 anonim válasza:
Feleségem nálunk ha havonta 1szer szexel sokat mondok így nálunk pl hiába van hangszigetelo fal a hálószobában meg a szülői háló mellett nincs gyerekszoba meg hangszigetelt ajtó automata kuszobbel.
De szólj nekik hogy valamelyik fel költözzön el és nyugalmad lesz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!