Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam meg szüleimnek...

Hogy mondjam meg szüleimnek hogy lehetne halkabban is szexelni?

Figyelt kérdés

Minden reggel rájuk ébredek fel és annyira zavar.. Nagyon vékonyak a falak ezt ők is tudják akkor miért nincsenek csendben? Nem alszok már olyan mélyen reggel..

úgy hallani rendesen mindent mintha egy szobában lennénk. Meg sokszor hallom miről beszélgetnek amit nem kéne hallanom de miért nincs annyi eszük hogy máskor beszéljenek ilyeneket mert ezt én is hallom? Főleg mikor már kicsit isznak is csak a szex a téma én meg már unom. Nem értem oket mit csináljak hogy befejezzek?

17L

2019. szept. 7. 23:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
42%

Te vagy az utolso 17 eves a Foldon akinek nincs fulese es okosteloja es nem fizetik a szulok a netjet. Legyszi hasznalj fuldugot vagy a fulesed rakd be es hallgass relaxalos zenet vagy valami hangosat.

Amugy gondolj arra, hogy 17 eve is ont igy csinalhattak es emiatt bosszankodhatsz most. Valahogy fogd fol termeszetesen megha idegesit is.

Masreszt edesanyadnak negyszemkozt megemlitheted, hogy multkor minden egyes szot jol kivehetoen hallottal amikor beszelgettek apukaddal. Talan ebbol leesik neki, hogy mast is jol hallasz. (Igaz ettol ne varj halkabb szexet valakinek az nem is nagyon megy, viszont legalabb teged halkabban fognak kibeszelni).

2019. szept. 7. 23:19
 2/23 anonim ***** válasza:
93%
Túlértékeled őket. Egy csomó mindennek nincsenek tudatában, amiről te azt hiszed, hogy a napnál is világosabb számukra. Fel kell őket világosítani. És/Vagy hangszigetelni kell a szobádnak legalább azt a bizonyos falát.
2019. szept. 7. 23:20
 3/23 anonim ***** válasza:
97%

Sajnos ezzel nem nagyon lehet valamit is kezdeni, viszont ha vagy olyan kapcsolatban a szüleiddel, hogy elmondd nekik az érzéseidet, akkor mondd ezt:

Anya, apa! Gondolom ti is tudjátok, hogy nagyon vékonyak a falaink...és háát...amit reggelente hallok az kicsit zavar engem, mert nem tudok aludni...

Ha még nem vágtak a szavadba, vagy nem esett le nekik:

Nem tudnátok máshol vagy esetleg halkabban csinálni?

2019. szept. 7. 23:22
 4/23 anonim ***** válasza:
9%
Fogod a motyódat, és elmész kollégiumba, vagy albérletbe. A saját házukban azt csinálnak, amit akarnak.
2019. szept. 7. 23:23
 5/23 A kérdező kommentje:

Nem mehetek kollégiumba.

Amúgy már nagyon régtol ez van. Meg kb csak 12 éves lehettem már akkor is nagyon sokszor hallottam őket

2019. szept. 7. 23:31
 6/23 A kérdező kommentje:
És nem fogok zenét hallgatni korán reggel amikor aludni szeretnék. Füldugót utalom
2019. szept. 7. 23:32
 7/23 anonim ***** válasza:
81%
És még 5 év alatt nem mondtad meg nekik?
2019. szept. 7. 23:37
 8/23 anonim ***** válasza:
30%
Akkor hallgasd a cuppogást és a nyögéseket. Ennyi.
2019. szept. 7. 23:38
 9/23 anonim ***** válasza:
88%
Kopogj át a falon: Csendesebben legyetek szívesek!
2019. szept. 7. 23:59
 10/23 anonim ***** válasza:
25%
Kérdező, újíts be egy pasit, vidd fel, aztán nem a más szexuális életével leszel elfoglalva, mert ott lesz neked a magadé...
2019. szept. 8. 01:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!