Van itt valaki aki jártas örökbe fogadásban? Örökbe vagyok fogadva! Megtalálnám az igazi szüleimet
Sziasztok!
Örökbe fogadtak még 1,5 éves koromban.
A biológia anyám nevét illetve korát tudom ez alapján voltam is a gyámügyön de sajnos ott azt mondták hogy mivel nem a bejelentett lakcímén él ezért ők sajnos nem tudnak a továbbiakban mit tenni. Bárki aki jártas ebben az ügyben tudja esetleg hogy én a továbbiakban tudok e tenni valamit az ügy érdekében?
Valaszokat előre is köszönöm
Szia! Ne hallgass az előttem szóló néhány emberre, teljesen normális igény, hogy szeretnéd megismerni, „honnan jöttél”, és ezt addig érdemes megtenned, amíg van rá lehetőséged (értsd: 60 éves korodban már nem biztos, hogy élni fog a vér szerinti szülőd). Szerencsére erre van is lehetőséged, bár időnként elég kacifántos út vezet el ideáig, de számos olyan történet is van, ahol végül akár a testvéreiket is megtalálják az örökbefogadottak.
Ha írsz privátban, szívesen ajánlok egy helyet, ahol sokaknak segítettek már a gyökérkeresésben, tudnak tanácsot adni, merre menj tovább.
Egyébként, ha 1,5 évesen fogadtak örökbe, akkor előtte csecsemőotthonban voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!