Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt valaki aki jártas...

Van itt valaki aki jártas örökbe fogadásban? Örökbe vagyok fogadva! Megtalálnám az igazi szüleimet

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Örökbe fogadtak még 1,5 éves koromban.

A biológia anyám nevét illetve korát tudom ez alapján voltam is a gyámügyön de sajnos ott azt mondták hogy mivel nem a bejelentett lakcímén él ezért ők sajnos nem tudnak a továbbiakban mit tenni. Bárki aki jártas ebben az ügyben tudja esetleg hogy én a továbbiakban tudok e tenni valamit az ügy érdekében?

Valaszokat előre is köszönöm

2019. szept. 6. 07:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Szia! Ne hallgass az előttem szóló néhány emberre, teljesen normális igény, hogy szeretnéd megismerni, „honnan jöttél”, és ezt addig érdemes megtenned, amíg van rá lehetőséged (értsd: 60 éves korodban már nem biztos, hogy élni fog a vér szerinti szülőd). Szerencsére erre van is lehetőséged, bár időnként elég kacifántos út vezet el ideáig, de számos olyan történet is van, ahol végül akár a testvéreiket is megtalálják az örökbefogadottak.

Ha írsz privátban, szívesen ajánlok egy helyet, ahol sokaknak segítettek már a gyökérkeresésben, tudnak tanácsot adni, merre menj tovább.

Egyébként, ha 1,5 évesen fogadtak örökbe, akkor előtte csecsemőotthonban voltál?

2019. szept. 13. 11:38
 12/13 anonim ***** válasza:
78%
Én megtaláltam egyedül anno. Írj hogyha gondolod, hátha tudok segíteni.
2019. szept. 29. 19:09
 13/13 anonim ***** válasza:
69%
Jutottál valamire kérdező?
2019. nov. 9. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!