Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan talalhatom meg az...

Hogyan talalhatom meg az "apamat", akit sose lattam meg?

Figyelt kérdés
Szuletesem elott lepett le es anyam semmit nem akart sose mondani rola. Van-e ra esely hogy megismerjem,vagy csak megtalalhassam? Termeszetesen nem akarok vele joba lenni csak kicsit elbsszelgetni vele hogy megis mit kepzelt...amugy 18F vagyok

2019. jún. 20. 19:19
 1/6 anonim válasza:
67%
A lakcím személyes adatnak minősül, így a lakcímnyilvántartó nem fogja kiadni olyan könnyen. Talán írjon nekik egy kérvényt, nyilatkoztassák az édesapját, hogy titokvédelmi jogáról a lakcíme vonatkozásában, az Ön irányában lemond, s akkor közölheti a lakcímnyilvántartó, amire Ön kíváncsi.
2019. jún. 20. 20:07
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Azthiszem hogy a vöröskeresztnek van ilyen joga hogy megkeresi az eltünt családtagokat, talán megérne egy próbát hogy felkeresd őket.

Arra meg hogy nemakarsz jóban lenni apukáddal azt tudom neked javasolni hogy mielőtt ellenségednek tekintenéd őt próbálj fényt deríteni a távozása okára, lehet hogy anyukád nem tőle lett terhes és ezért hagyta el, vagy esetleg van valami más elfogadható magyarázata.

2019. jún. 20. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

KEKKH kapcsolatfelvételi eljárás, ha elég adatot tudsz róla

[link]

"Termeszetesen nem akarok vele joba lenni csak kicsit elbsszelgetni vele hogy megis mit kepzelt" ...csak nehogy meglepődj, ha kiderül, hogy anyád azt se mondta el neki, hogy terhes

2019. jún. 20. 20:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi az eddigi valaszokat de vmi miatt fixen tudom hogy anyamnak van igaza,vagyis ha meglatnam apamat akkor biztos. Megpedig azert mert anyam feher en pedig felig neger es ha latnam hogy o is neger vagy csak felig akkor anyamnak lenne igaza. Sajnos itt az elo pelda szamomra ha egy neger megcsinal egy magyar not/lanyt es otthagyja...nyilvan barmi lehet a hatterbe,de az en celom az eletbe mostmar csakis a tisztesseg maradhat
2019. jún. 20. 20:57
 5/6 zituska83 válasza:
Sziasztok 36 éves vagyok a nővérem 39 éves még soha nem láttuk az igazi apánkat és soha nem volt ránk kíváncsi sajnos édesanyánk 20 éve meghalt visszatérve erre az emberre sajnos nem tudom apának hivni de csak azért szeretném megtalálni hofy feltegyek neki egy pár kérdést mi az oka hogy ha édesanyám mar nem is kellett neki ránk mert nem volt kiváncsi soha segitsetek hogy tudnám megtalálni
2019. aug. 17. 02:03
 6/6 anonim válasza:
Nem tudom hogy tudnad megtalalni. Egyaltalan Magyarorszagon el? Amugy ismeros,a gyerekem apja is fekete,kozosen vallaltuk. Ahhoz kepest anyagilag tamogatja,de meg sose latta szemelyesen Pedig mar majdnem egyeves...
2019. nov. 15. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!