Van itt valaki aki jártas örökbe fogadásban? Örökbe vagyok fogadva! Megtalálnám az igazi szüleimet
Sziasztok!
Örökbe fogadtak még 1,5 éves koromban.
A biológia anyám nevét illetve korát tudom ez alapján voltam is a gyámügyön de sajnos ott azt mondták hogy mivel nem a bejelentett lakcímén él ezért ők sajnos nem tudnak a továbbiakban mit tenni. Bárki aki jártas ebben az ügyben tudja esetleg hogy én a továbbiakban tudok e tenni valamit az ügy érdekében?
Valaszokat előre is köszönöm
Ha 18 elmúltál, a népességnyilvántartó tud esetleg segíteni. De csak akkor adják ki a címet ha a keresett személy is beleegyezik.
Hány éves vagy?Ha elmúltál 18 és a biológiai anyád is akar találkozni,akkor meg lehetoldani.Másképp nem megy.
De én nem keresném,ha neki nem jutottam eszébe.
Egyértelmű hogy azok az igazi szüleim akik felneveltek ez nem is kérdes!!!
De azért kiváncsi lennék 1-2 dologra mégis csak. Nem várok csodát se azt hogy “nagy barátnők” legyünk vagy bármi hosszan tartó kapcsolatunk legyen hanem csak a kíváncsiság hajt.
“Sajnos” nem kaptam meg a lakcímét szóval oda sem tudok elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!