Anyukám egy fogászati kezelésre akar menni, ami 700000 ft-ba kerülne. Nem mondom, hogy rosszul állunk anyagilag, de azért nem engedhetünk meg mindent magunknak. Egy nem túl fontos dologra akar ennyit költeni, amivel jelen esetben semmi gondja nincs. Anyukám minden összespórolt pénzét erre akarja költeni, plusz még kölcsön is akar kérni az egyik rokonától. Szerintetek most önző vagyok, hogy sajnálom tőle? Nyilván, bármi másra nyugodtan költsön, de így, hogy ezzel semmit nem fog érni, nem akarom, hogy ennyi pénzt rászánjunk.
Igen, az vagy. Az ő pénze. Olyan meg nincs, hogy TE nem akarod, hogy Ő arra költse a SAJÁT spórolt pénzét, amire neki tetszik.
Ha olyan kedve támadna, a kaszinóban is felrakhatná egyben az egészet a feketére. Semmi közöd hozzá. Pont.
2019. szept. 3. 18:49
3/24 anonim válasza:
Neked mi közöd ahhoz hogy ő a saját pénzét mire költi? Neked nem mindegy?
2019. szept. 3. 18:51
4/24 A kérdező kommentje:
Nem. Ez a család spórolt pénze, amiben benne van az apám és az én pénzem is.
2019. szept. 3. 18:52
5/24 anonim válasza:
Ki veszed amit beletettél és ennyi.A többihez semmi közöd.Probléma megoldva.18 elmultál,költözz el ha már spórolt pénzed is van.El tudod magad tartani ezek szerint ne anyádékkal és a pénzükkel törődj.Meg ha elvenné azt is amit te raktál bele se lennr sok közöd.Eddig eltartottak,ennyit ha sajnálsz a saját anyádtól akkor baromi szemét egy ember vagy.
2019. szept. 3. 18:55
6/24 anonim válasza:
Tudod mit, kicsi lány, állj anyád elé, és mondd a szemébe, hogy nem akarod, hogy a saját pénzét arra költse, amire szeretné, mert te akarod megmondani, mire költhet, mire nem!
Aztán ha a batyudat a küszöbön kívülre rakja, gyere vissza, és írj ki egy kérdést a szemét anyádról, hogy kirakta a szűrödet! Ott majd leírom, hogy megérdemelted.
2019. szept. 3. 18:57
7/24 A kérdező kommentje:
Nem anyámtól sajnálom, mert bármi más értelmes dologra költene, legszívesebben az összes spórolt pénzemet odaadnám neki. Ez a dolog egyáltalán nem fontos számára, csak az egyik ismerőse rábeszélte.
2019. szept. 3. 18:59
8/24 anonim válasza:
Szerintem sincs közöd hozzá...
De egyébként miért gondolod, hogy nem ér semmit az a fogászati kezelés? Mit szeretne csináltatni?
2019. szept. 3. 19:00
9/24 anonim válasza:
Amúgy mi az a fogászati kezelés, ami 700 ezerbe kerül, és semmi haszna, tökmindegy, hogy megcsinálják vagy nem?
2019. szept. 3. 19:07
10/24 anonim válasza:
Mondjuk azt jogosnak tartom, hogy a kérdező kiakadt azon, hogy az anyja elvenné a spórolt pénzét, én nem tudnám elképzelni, hogy szülőként a gyermekemtől vegyek el, különösen, ha megdolgozott azért amije van (, de akkor sem, ha én és más rokonok adtuk volna neki).
a saját pénzét viszont tényleg arra költi amire szeretné, de elvárható annyi felelősség, hogy ne sodorja veszélybe a családja megélhetését.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!