Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vegyem rá anyát hogy...

Hogyan vegyem rá anyát hogy ne dolgozzon ennyit?

Figyelt kérdés
Anya orvos és gyakorlatilag állandóan dolgozik. Ma se jött még haza, minden nap reggel 6-tól estig bent van, szombaton pedig reggel ugyan úgy elmegy ügyelni és vasárnap reggel jön haza. Hétfőn pedig kezdi előről. Nem arról van szó hogy rosszul állunk agyagilag. Mikor mondom neki hogy ne dolgozzon már ennyit mert beteg lesz, azt mondja hogy nincs aki megcsinálja helyette. Nem tudom mit tegyek, azt se tudom hogy bírja egyáltalán. Minden héten legalább egyszer de néha kétszer ügyel. Ha munkanapon ügyel akkor reggel 6-kor bemegy és másnap este jön haza. És van hogy ezt kétszer egy héten.
2019. júl. 30. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

Tényleg orvoshiány van és anyukád szeretne mindenkit megmenteni.

Csak közben saját magára és a családjára nem jut ideje....

Szerintem közöld vele, hogy neked is szükséged lenne rá és találjatok egy nyugisabb munkahelyet vagy indítson magánpraxist.

2019. júl. 30. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:
41%

Vesd fel neki, hogy költözzetek külföldre!

Magyarországon nincs esély a változásra :(

2019. júl. 30. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert anyukadnak ez a hivatása és akik általában egészségügyben dolgoznak nem magukat helyezik előtérbe hanem a betegeket. Mond neki hogy megérted hogy orvos és szeretne minnel több embernek segiteni de neked is szükséged van rá és ha így folytatja akkor bele rokkan a sok munkába és akkor már nem lesz olyan jó orvos sőt lehet már nem is tudja tovább csinálni.
2019. júl. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!