Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy anyukám...

Mit csináljak, hogy anyukám ne vegyen ilyen hülyeségeket?

Figyelt kérdés

Anyukám mindig vesz Colát, csipszet, joghurtokat, túró rudit, csokit stb. Minden egészségtelen sz*rt amit csak lehet.

És ő kedvességből csinálja.

Én nehezen tudok ezeknek ellenállni, és mikor valami stressz ér vagy már este elnassolgatok ezt azt.

És akkor mondja, hogy de hát a múltkor is megetted...

Persze, igaz nekem kevés az önuralmam, de szeretnék sokáig élni.

Sajnos nincs pénzem még külön költözni, így megvan kötve a kezem.

De saját magam sosem vennék ilyeneket, munkába is viszek magammal csapvizet. Sosem veszek csokisat, cukrosat.

Otthon viszont más a helyzet.

Ez most olyan dolog, hogy szemléltessem a problémámat:

- Prostituálthoz nem mennél el, mert undorító beteg lehet stb, kitudja hány csávóval volt.

De lehet ha ugyanaz a nő mikor hazamész fáradtan ott fekszik az ágyadban nem küldenéd haza.

Szóval ez ilyen pszichológiai kérdés is nálam, hogy alapból a boltban sem kéne ezeket megvenni.

Nagyon fáradékony is vagyok, biztos hogy szerepet játszik benne a szemét kaja is.

Sajnos nem lehet vele beszélni, volt ilyen cukros "mézes" sütemény, és azt mondta, hogy dehát a mézet azt szeretted, az egészséges. Szóval mondhatok én bármit.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy nem használok pet palackot, környezettudatosságból, ő még ásványvizet is vesz, mikor ott a víz a csapban.

27 F

2019. aug. 28. 12:28
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
26%
Találd már meg a módját, hogy elköltözz, és végre felnőtt férfi legyél, ne kisfiú. Vegyél ki csak egy szobát, az még belekalkulálható a fizetésedbe.
2019. aug. 28. 14:11
 22/25 anonim ***** válasza:
66%
Köszi az undorító, mocskos privátot, kamugép.
2019. aug. 28. 15:26
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Pedig nem kell semmi más csak akaraterő.

Én is próbálok egeszségesen élni, páromra nem erőltetem rá, úgy eszik ahogy akar. bár ő sem zabál össze vissza mindent, de minden nap vesz valami kis nasit. Kívánom én is, de érdekes módon meg tudom állni, hogy csak 2-3 db gumicukrot egyek, ne fél zacskót. Pedig nem vagyok sem fitnesszguru, sem olyan ember aki salátán él.

2019. aug. 28. 17:12
 24/25 anonim ***** válasza:
87%
Téged előbb mérgez halálra az agyad, mint ezek a szarok.
2019. aug. 28. 20:41
 25/25 anonim ***** válasza:
24%
Velem a férjem csinálja ezt. Folyton olyasmit vesz, ami tudom, hogy árt, és én direkt nem veszem meg magamnak. Elég nehez tud lenni.
2019. aug. 29. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!