Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, hogy anyukám...

Mit csináljak, hogy anyukám ne vegyen ilyen hülyeségeket?

Figyelt kérdés

Anyukám mindig vesz Colát, csipszet, joghurtokat, túró rudit, csokit stb. Minden egészségtelen sz*rt amit csak lehet.

És ő kedvességből csinálja.

Én nehezen tudok ezeknek ellenállni, és mikor valami stressz ér vagy már este elnassolgatok ezt azt.

És akkor mondja, hogy de hát a múltkor is megetted...

Persze, igaz nekem kevés az önuralmam, de szeretnék sokáig élni.

Sajnos nincs pénzem még külön költözni, így megvan kötve a kezem.

De saját magam sosem vennék ilyeneket, munkába is viszek magammal csapvizet. Sosem veszek csokisat, cukrosat.

Otthon viszont más a helyzet.

Ez most olyan dolog, hogy szemléltessem a problémámat:

- Prostituálthoz nem mennél el, mert undorító beteg lehet stb, kitudja hány csávóval volt.

De lehet ha ugyanaz a nő mikor hazamész fáradtan ott fekszik az ágyadban nem küldenéd haza.

Szóval ez ilyen pszichológiai kérdés is nálam, hogy alapból a boltban sem kéne ezeket megvenni.

Nagyon fáradékony is vagyok, biztos hogy szerepet játszik benne a szemét kaja is.

Sajnos nem lehet vele beszélni, volt ilyen cukros "mézes" sütemény, és azt mondta, hogy dehát a mézet azt szeretted, az egészséges. Szóval mondhatok én bármit.

Arról meg ne is beszéljünk, hogy nem használok pet palackot, környezettudatosságból, ő még ásványvizet is vesz, mikor ott a víz a csapban.

27 F

2019. aug. 28. 12:28
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Amúgy meg a csajokkal is gáz ez, hogy pl ha megyek szórakozóhelyre.

Ha vizet iszok azt gondolja csóró vagyok, vagy beszari.

Ha cukrosat akkor, saját magammal nem tudok elszámolni.

Ha alkoholosat, akkor szintén, mert az ugye a sport szempontjából nem jó, bontja az izmokat stb.

De tényleg csak vizet innék magamtól

Na meg a kávé, abból nem engedek :D

Csak most egy szórakozóhelyen, milyen gáz hogy elkezdek szódázgatni.

De az emberi szervezet olyan hogy egy ideig bírja a mérgezést, aztán amikor tele van onnan már nincs vissza út :(

2019. aug. 28. 13:07
 12/25 anonim ***** válasza:
86%

Hát tudod engem az háborít fel a hozzád hasonlókban- testvérem is ilyen, hogy konkrétan anyád vásárol neked, tart el, az ő házában élsz és még te oktatod ki, meg szólsz be neki, hogy mire költse a SAJÁT pénzét és hogy hogyan éljen. És akkor jössz persze egy ilyen k-rvás példával, mert hát miért ne, miközben nő tart el.

Nem az a baj a hozzád hasonlóakkal, hogy otthon laktok, hanem hogy a tisztelet, hála legkisebb jelét sem mutatjátok az eltartótok felé. Még gondolom akkor is elvárod majd, hogy ő vásároljon be, meg tűrje a haverjaidat meg a nyavalygásodat el, amikor 80 éves lesz.

Az anyád is ember.

2019. aug. 28. 13:10
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
Most látom miket válaszolgatsz. Te csak egy troll vagy. Töröltessétek már ezt a szart.
2019. aug. 28. 13:11
 14/25 A kérdező kommentje:

Buta vagy te utolsó előtti

Én fizetem a részem, a kaján kívül mindenbe.

A mosást én csinálom, a vasalást, a mindent.

Egyedül a főzést kajálást nem.

2019. aug. 28. 13:17
 15/25 anonim ***** válasza:
84%

Azért akarsz különköltözni, mert kólát meg csipszet vesz anyád?

Nemsokára iskola...

2019. aug. 28. 13:17
 16/25 A kérdező kommentje:

Meg amúgy is albiban vagyunk. tehát nem az hogy nála lakunk.

Oké abban az egyben igazad van, hogy nem főzök.

2019. aug. 28. 13:18
 17/25 anonim ***** válasza:
85%
27 évesen legyen annyi önuralmad,hogy ne edd meg.Vagy mond meg anyukádnak,hogy rosszúl érzed magad ezektől és inkább gyümölcsöt vegyen.
2019. aug. 28. 13:47
 18/25 anonim ***** válasza:
87%
Ha nekem lenne ilyen nyomorult fiam, én is próbálnám halálra eteni, hogy megszabaduljak tőle :D
2019. aug. 28. 13:51
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
Menj ki a konyhába/kamrába, kapd fel az összes ilyen kaját, tedd egy szatyorba, és add oda az első hajléktalannak. Párszor megcsinálod, és anyukád rájön, hogy feleslegesen költi rá a pénzt.
2019. aug. 28. 13:53
 20/25 anonim ***** válasza:
86%

b+, azt hittem 15 éves kislány vagy

27 évesen, ha nem tetszik valami, akkor elmész te bevásárolni, vagy végre a saját lábadra állsz....

2019. aug. 28. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!