Szülők, mennyire vagytok bizalmas viszonyba 19 év körüli gyerekeitekkel? És ti fiatalok mennyire beszélitek meg dolgaitokat szüleitekkel?
Figyelt kérdés
19 éves lányomnak először van komolyabb fiúja. Elég csendes kamasz volt, bár megesett, hogy azért hülyeséget is kiművelt. Ezekre én mindig totál megértéssel fogadtam, ha bünti volt is, de megértést tanúsítottam és soha nem kiabáltam, inkább megbeszéltük a történteket. Most nagyon kiváncsi vagyok a fiúra és de nem akarja elárulni, hogy kicsoda, azt mondta ha olyan komoly lesz majd akkor. Igaz pár hete tart, de minden nap késő estig a városban vannak, nem értem, hogy mi olyan nagy titok ebben, hogy kérek egy nevet vagy fényképet. Már többször összevesztünk emiatt. Tudom..túl kíváncsi vagyok, de érdekel, hogy kivel randizik. És örülök is neki, mondtam hogy nyugodtan elhozhassa, én is voltam fiatal, tudom, hogy megy ez...tehát semmi tiltás és mégse jó a kisasszonynak, és nekem ez nagyon rosszul esik, hogy ennyire elzárkózik.2019. aug. 27. 16:21
11/14 anonim válasza:
Valóban túl kiváncsi vagy,hagyd békén ezzel csak ellenszenvet váltasz ki belőle.Nálunk változó volt,amikor jó passzban volt anya akkor sok mindent elmondtam neki,de volt,hogy kb semmit,vagy csak nagyon felszínes dolgokat.Mondjuk nekem nagyon kemény volt anya,nagyon sokszor értetlenül álltam a büntetés,kiabálás előtt.
12/14 anonim válasza:
Vigyázni kell ezzel, mert érzékeny téma. Annyi idős vagyok mint a lányod, s mikor anyukám elé álltam a párommal (még ha okuk is volt arra, hogy kételkedjenek a választásomban) nem fogadták el őt s azóta külön élek a szüleimtől és még annyira sem bizalmas a viszonyunk mint eddig. Kb akkor keres mikor szüksége van valamire én meg akkor ha a húgomat akarom látni.
Nem kell erőltesd, mert ha jól nevelted a lányodat akkor nagy valószínűséggel nem egy drogos, balhés fiút választott. S mikor tényleg komoly lesz akkor bemutatja. Manapság nehéz ténylegesen bízni valakiben annyira hogy bemutassuk otthon, mert mindenki kötetlen próbál maradni. Csak bulizunk együtt aztán meg eldől. Ezért tényleg csak légy türelmes.
13/14 anonim válasza:
Azért nem visz haza, mert idősebb vagyok nálad. 😃 Amúgy nem lehet, hogy valamilyen szempontból kissé gázos a figura? Tényleg lehet, hogy nem is olyan a kapcsolat, arab, cigány, néger, szanaszét varrt, piercingezett, fültágítós ezer oka lehet.
14/14 anonim válasza:
A 13-as válaszolóig tökre azt hittem, hogy hu dejo felfogású emberek vannak..na nála ez megakadt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!