Szüleimmel élek. Ha elmegyek pár napra otthonról, el kell nekik mondanom hova megyek? 25N
Figyelt kérdés
2019. aug. 26. 18:20
11/17 anonim válasza:
Nem kötelező elmondani hova mész, mit csinálsz, de illik szólni hogy ne várjanak X ideig, mert programod van.
12/17 anonim válasza:
Nem az engedélyüket kell kérned abban hogy elmehetsz-e, csak simán bejelented hogy elmész XY-nal Kistornyosára, 3 nap múlva jössz. Már csak biztonsági okokból is jó ha tudják hogy hová mész és kb meddig, pláne ha egyedül mész.
13/17 anonim válasza:
Illik.
42 éves vagyok, nem otthon lakom, de azért, ha valahová elutazom, akkor szólok nekik
14/17 anonim válasza:
Igen. Azert mert ha vmi bajod adodik v forditva tudjatok egymasrol hol vtok. De ahogy irtak is mar egy megerto csaladban minden megbeszelheto.
15/17 anonim válasza:
Én úgy vagyok hogy vagy elmondom vagy nem anyunak,pedig nem lakom vele van családom ,viszont barátaim és néhány régi ismerős tudja ha el utazom.bár hová.
16/17 anonim válasza:
Kelleni nem kell, felnőtt ember vagy. De el szokás mondani, már csak azért is, hogy ha valami baj érne, és nem érnél haza időben, tudnák, hogy hol keressenek.
17/17 anonim válasza:
Nem ártana. Ha bajod esik, nem tudják, merre keressenek. Nem is értem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!