Szüleimmel élek. Ha elmegyek pár napra otthonról, el kell nekik mondanom hova megyek? 25N
Figyelt kérdés
2019. aug. 26. 18:20
2/17 anonim válasza:
Miért ne mondanád el??? Mi mindig szóltunk egymásnak, ha elmentünk otthonról. Ők is nekem. És akkor is, ha csak aznapra. Szóltunk, hogy elmentem, kb. ekkor jövök.
3/17 alletta válasza:
egy jól működő, egymást szerető/féltő családban szerintem természetes, hogy oda-vissza elmondjuk.
4/17 anonim válasza:
Szerintem nem vagy már gyerek, hogy daccból tűnj el..
5/17 anonim válasza:
Miért ne mondanád el?! Azért egy pár napos utazást akkor is megemlítesz a családnak, ha nem együtt éltek.
23/F
6/17 anonim válasza:
Szerintem te csodálkoznál a legjobban, ha a szüleid nem mondanák el, hogy hova mennek pár napra!
7/17 alletta válasza:
fordított helyzetben nem izgulnál, féltenéd szüleidet, hogy napokra hova tűntek egy szó nélkül??
8/17 anonim válasza:
Igen.Forditott estben te nem várnád el,hogy megmondják hová mennek?
9/17 szántóvető válasza:
ez a kérdés komolyan felmerül benned 25 évesen?elmondod hogy elmész de arról nem kell beszámolnod hogy hova.mikor nősz már fel?25 éves vagy.
10/17 anonim válasza:
Én 28 éves vagyok és mindig szólok nekik ha elmegyek itthonról és hogy kb. mikor jövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!