Nem tudok egy lègtèrbe lenni a szüleimmel. Csak az elköltözès a megoldás?
Figyelt kérdés
Szüleimnek egy normális szèp mondata nincs hozzám. Mindenèrt irdítanak, veszekednek ès èb igazából ebbe belefáradtam. Nincs kedvem vissza ordibálni már, kiabálni. Mindig ha nem úgy alakul valami akkor èn vagyok a hibás, èn nem csináltam jól egész egyszerűen egy Sz...R ember èrzèsèt keltetik bennem. A másik ami nagyon zavar, hogy kibeszèlbek amikor azt hiszik nem hallom ès gúnyolódnak rajtam. 27 èvesen állandó feszültsègbe kell èlnem.#Djfk
2019. aug. 20. 10:36
1/6 anonim válasza:
27 évesen nem kéne már otthon lakni
3/6 anonim válasza:
Hat, 27 évesen otthon élő felnőtt emberként annyira sikeres nem is lehetsz, nyilván elegük is van belőled
5/6 anonim válasza:
Utolsó!
Nem, a bunkó te vagy, én csak őszinte voltam. 27 éves, otthon él, nyilván valami nagyon egyszerű, kb betanitott szintű munkája van, amivel a minimálbért keresi. Partnere , gyereke nyilván nincs. Mire lennének büszkék a szülei? Téged nem zavarna ha ilyen semmirekellő gyereked lenne?
6/6 anonim válasza:
Ha 27 évesen annak ellenére otthon laksz, hogy ilyen a légkör, akkor az azt jelenti, hogy nem fáj eléggé. Ha inkább maradsz a kényelmes szarban, mint hogy felelősséget vállalj az életedért és akár lemondások árán önállósodj, akkor meg is érdemled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!